Se Pernille Teisbæks kollektion for By Malene Birger

Foto: PR
Tilbage i november 2017 løftede vi sløret for et designsamarbejde mellem Skandinaviens største stilikon, Pernille Teisbæk, og det danske fashionbrand By Marlene Birger.
 
 
Et designsamarbejde om en pre-spring kollektion forankret i nogle af de mest ikoniske silhuetter, vi kender fra By Marlene Birger. 
 
Skitserne til den længe ventede kollektion har vi allerede vist jer her på ELLE.dk, og nu er de 10 sofistikerede styles, som kollektionen inkluderer, altså endelig blevet formateret fra yndige skitser til lækre materialer og er derfor nu at finde eksklusivt på webshoppen Net-a-Porter.com
 
Læs også: Aiayu lancerer ny kollektion i én enkelt farve
 
Resultatet er styles, som på en æstetisk og afslappet less-is-more måde fremtryller en sofistikeret stil alla den stil, den danske it-kvinde og det internationale stilikon er så kendt for selv at fremme i det nationale - og internationale modebillede.
 
Om kollektionen siger Pernille Teisbæk selv: ”Jeg har valgt at udvikle mine yndlings styles fra By Malene Birgers allerede eksisterende, klassiske silhuetter, med et fokus på en mere minimalistisk og tidløs følelse, og et legesygt twist af kontraster mellem det feminine og det maskuline. Jeg har som eksempel stylet brede skuldre med en feminin top og en oversized skjorte med et mini-skirt i silke.”
 
Læs også: ELLE januar // Nyt magasin på gaden + Lovechild 1979 notesbog
 
Vi har samlet alle 10 styles fra kollektionssamarbejdet i galleriet nedenfor – og så har vi desuden inkluderet en række smukke billeder af stilikonet selv, når hun viser dig, hvordan du netop kan bære de sofistikerede styles med stil.
 
Kollektionen kan købes eksklusivt på Net-a-Porter.com.
 

It’s finally here: Pernille Teisbæk for By Marlene Birger

 
 

Relaterede artikler