Få en limited edition ELLE x Lovechild 1979 notesbog gratis denne måned

Helt eksklusivt har vi i samarbejde med det danske mærke Lovechild 1979 designet og skabt tre notesbøger i det danske brands karakteristiske print og altid farvestrålende udtryk - simpelthen fordi du skal forkæles som ELLE-læser.

Men også fordi vi i månedens ELLE har fokus på 'Slow Living'-tankegangen, hvor man prioriterer sine offline-pauser og prøver at leve et langsommere liv med fokus på elementer som natur, stille øjeblikke med plads til at give tankerne frit løb og mere mig-tid, hvor vi giver os selv et åndehul.

En måde at starte 2018 på præcis den måde, er ved at planlægge din tid omhyggeligt, så der bliver plads til alle de ting, vi så gerne vil nå. Og lige præcis dét, er din nye ELLE x Lovechild 1979 perfekt til - hvad enten det er til dine noter, to-do's eller til en oversigt over ugen, der kommer.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

De tre notesbøger er lavet eksklusivt, og du kan derfor kun få fingrene i dem sammen med månedens ELLE, som er på gaden til og med den 24. januar 2018.

... Så skynd dig ned til din lokale bladpusher og få fat i din favorit ELLE x Lovechild 1979 og få en smuk start på 2018. 

 

 

Relaterede artikler