Ganni gør det igen! Nyt eksklusivt samarbejde med Mytheresa.com

Foto: Prodouktfoto
I oktober 2016 var det samarbejdet med bloggeren fra The Blonde Salad (Chiara Ferragni), der var på alles læber. Nu lancerer Ganni, i samarbejde med den luksuriøse webshop Mytheresa.com, en badetøjskollektion, der får os til at se endnu mere frem mod sommer og en tur på stranden.
 
Læs også: Ganni indgår samarbejde med Chiara Ferragni aka.The Blonde Salad
 
Du kan ikke længere undgå at støde ind i Ganni, når talen falder på danske brands, der har gjort indtog i det internationale modebillede. Topmodeller og it-girls som Kendall Jenner og Gigi Hadid erklærede, sammen med mange andre fashionistaer, for længst deres kærlighed til det danske mærke, der nu har teamet op med Mytheresa.com om en minikollektion under navnet Ganni x Mytheresa.com.
 
Se også: Sådan blev Ganni til de internationale it-pigers yndlingsbrand
 
Ganni har med sin nordiske stil, bløde tekstiler fyldt af smukke blomster, feminine prints og blonder, kunne tilbyde et sjovt, men stadig anvendeligt look, der har fanget interesse hos både vores egne danske stilikoner men bestemt også internationalt. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at den unikke luksuswebshop Mytheresa.com, der repræsenterer topdesignere og -mærker fra hele verdenen, netop indgår i et samarbejde med Ganni.
 
Ganni x Mytheresa.com er en minikollektion, der indeholder fem styles, holdt i sarte blå og lyserøde nuancer samt rød og sort. Chefindkøber hos Mytheresa.com Tiffany Hsu beskriver kollektionen som: ”En perfekt tilføjelse til den ubesværede cool piges sommergarderobe”.
 
Vi har samlet Ganni x Mytheresa.com kollektionen i galleriet nedenfor, så i kan begynde at glæde jer til varmere solstrøg.

Ganni X Mytheresa.com

Relaterede artikler