Ganni indgår samarbejde med Chiara Ferragni aka.The Blonde Salad

Når de internationale modeuger finder sted, er der ét dansk brand, som altid er at spotte i streetstyle-billedet: Ganni.

Danske Ganni er for alvor kommet ud i det internationale modebillede, og i lang tid har vi kunne spotte det danske brands på nogle af modens største fashionistaer, herunder bloggere som Veronika Heilbrunner og Camille Charriere, men også på de helt store modeller og it-girls som Kendall Jenner og Gigi Hadid. Så sejt! 

Se også: Kendall Jenner er spottet i Ganni

Derfor kommer der heller ikke bag på os, at den internationale blogger og it-girl Chiara Ferragni, der står bag websitet TheBlondeSalad.com har valgt at teame op med danske Ganni om en mini-kollektion under navnet 'The Blonde Salad x Ganni'.

'The Blonde Salad x Ganni' indeholder 3 styles, heriblandt en ny fortolkning af Ganni populære 'Fenn Long Wrap Coat', en cool bikerjakke og en vamset strik i den smukkeste farve.

Læs også: Topmodel og it-girl Gigi Hadid har kastet sin kærlighed over Ganni

Om samarbejdet med Ganni udtaler Chiara:

"Jeg elsker hvordan Gannis stil både kan være feminin med prints og samtidig elegant og formel. De har det der nordiske twist, der gør, at man kan transformere en frakke eller strik fra at være basis til noget uforglemmeligt. De styles, vi har designet sammen, en frakke, en bikerjakke og en strik, er alle musthaves her til vinter"

Vi har samlet 'The Blonde Salad x Ganni'-kollektionen i galleret, og du kan købe den online HER.

'The Blonde Salad x Ganni'

 

 

Relaterede artikler