Kim Kardashian spottet i dansk badetøj
Foto: MEGA
Spottet

Kim Kardashian spottet i dansk badetøj

af Cecilie Stubkjær Ottosen 13/04/2021
Endnu en gang har en amerikansk kendis kastet sin kærlighed på et dansk mærke, og denne gang er det badetøj, valget er faldet på. Læs med, og opdag Kim Kardashians nyeste, danske badetøjscrush.

Verdens bedst betalte reality-stjerne, Kim Kardashian, har tidligere kastet sin kærlighed på skønne, danske mærker, som for eksempel KERNE.MILK og Hummel – og nu har hun gjort det igen.

Denne gang er det amerikanske modeikon spottet i badetøj fra danske Sian Swimwear. Kim har brandets ”Louise style” på, som du kan købe i enten blå eller brun lige HER.

 

Foto: @thea_t

Læs også: Skinnende hverdagsluksus

Sian Swimwear blev grundlagt i 2015 af Sian Jones, og det var hendes kærlighed til de varme lande sammenlagt med manglen på det perfekte badetøj, der fik hende til at starte brandet.

Sians designs er minimalistiske og har fokus på den perfekte pasform for enhver kropstype. Al badetøjet er produceret i Italien af plastaffald fra have over hele verdenen, og hver style er opkaldt efter en kvinde, som har inspireret Sian.

Læs også: Hailey Bieber spottet i design fra Pernille Teisbæk

Swipe dig igennem galleriet herunder og se alle de gange, hvor verden kastede deres kærlighed efter vores seje, danske brands.