Valentinos kampagnebillede satte internettet i kog, men nu får de hadefulde brugere en opsang
Foto: @pppiccioli
Online had

Valentinos kampagnebillede satte internettet i kog, men nu får de hadefulde brugere en opsang

af Cecilie Stubkjær Ottosen 13/04/2021
Maison Valentinos nye kampagnebilleder har desværre ikke kun modtaget positive reaktioner, og kreativ direktør Pierpaolo Piccioli har derfor sagt fra overfor de hadefulde kommentarer med en meget velformuleret og vigtig besked. Læs mere og se Pierpaolos besked i artiklen herunder.

De nye kampagnebilleder for Valentinos Collezione Milano-kollektion er for nyligt blevet offentliggjort, og billederne har desværre ikke kun bragt kommentarer om taskerne med sig.

Selvportrættet af den unge fotograf, Michael Bailey-Gates, der nøgent balancerer en af de nye Valentino-tasker på sin fod, har givet blandede reaktioner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bottega Veneta har skabt et helt nyt digitalt univers, der overgår vores vildeste forventninger

Mens nogle fans har hyldet Maison Valentinos Kreative Direktør, Pierpaolo Piccioli, for det modige og anderledes kampagnebillede, er der andre, som er kommet med negative og hadefulde kommentarer.

Pierpaolo har derfor taget tyren ved hornene, og har skrevet en smuk, velformuleret og vigtig besked, som svar til de hadefulde kommentarer.

Læs også: Derfor bør alle kvinder (og mænd) vide, hvad tuberøse bryster er

Pierpaolo skriver:

”Michael. Efter vi postede dette billede på Maison Valentino, har mange mennesker reageret med hadefulde og aggressive kommentarer. Mit job er at levere min vision af skønhed i lyset af den tid, som vi lever i - og skønhed, og hvem vi anser for skønne, er en refleksion af vores egne værdier. Vi er vidner til et stort skift i menneskeheden. Bevægelserne af selvbevidsthed er alle sammen ledet af den samme idé: Udvikling er muligt, hvis lige rettigheder er muligt, hvis inklusion er muligt, hvis menneskerettigheder bliver forsvaret, og udtryksfriheden er beskyttet og plejet.

Had er ikke en udtryksform, had er en reaktion af frygt, og frygt kan nemt blive til vold, hvilket enten kan blive til en hadefuld kommentar eller en aggression imod to fyre, der kysser i en metro.

Vi må stå imod og fordømme alle former for vold, had, diskrimination og racisme, og jeg er stolt over at bruge min stemme og mit arbejde til at gøre det, nu og for altid. Dette billede er et selvportræt af en ung, smuk mand, og ondskaben ligger i betragterens øjne, ikke i hans nøgne krop.

Forandring er mulig, ingen sagde, at det ville være nemt, men jeg er klar til at stå ansigt til ansigt med vanskelighederne, i navnet af frihed, kærlighed, tolerance og udvikling."

Læs også: Amanda Gorman stjæler showet endnu engang med ny bog

Vi synes, at det er så sejt og vigtigt, når personligheder som Pierpaolo Piccioli står op for sig selv og andre og går imod hadefulde kommentarer, vold og diskrimination. Du kan læse meget mere om kendte, der råber op om online mobning lige HER.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her