Dansk design Kanye West er hoppet i gammelt, dansk design

Foto: Mega

Hele Kardashian/Jenner-familien må efterhånden siges at være vilde med dansk design og både søstrene, Kim, Kylie, Khloé og deres mini-me’s North og Stormi samt Kendall Jenner, er tidligere blevet spottet iført danske brands som Ganni, Saks Potts, Helmstedt og H2O Fagerholt.

Og det er jo ikke nogen hemmelighed, at stort set hele verden holder et vågent øje med stilikonet fru West, hvis stil efterlignes fra nær og fjern. Hvilket betyder, at der ikke er nogen tvivl om at den modebevidste familie i den grad ved noget om, hvad der er 'hot or not'...

Læs også: Sådan forestiller vi os Kanye West (og Kim Kardashian) i Det Hvide Hus

Det var derfor en fornøjelse endnu engang at scrolle igennem Instagram og finde billedet af den 43-årige rapper, der i weekenden stillede  op til et super-cute familiebillede med sine tre børn iført et par joggingbukser fra Hummel. Og imens de fleste fodboldspillere - danske og udenlandske - tit trækker i de ikoniske striber, så er der alligevel noget helt særligt og sensationelt over det, når selveste Yeezy-kongen og modedesigneren, Kanye West, kaster sin kærlighed over et dansk og traditionelt brand, som Hummel jo er.

Og imens vi endnu engang soler os i den anerkendelse, vi om alt andet lige synes, det er, når der trækkes i de danske brands, så kan du swipe igennem galleriet og finde endnu flere kendisser, der har kastet deres kærlighed over lille Danmarks imponerende og verdenskendte brands.

Kendisser i dansk design

Relaterede artikler