Prins Nikolai har landet sin første magasinforside

Foto: All Over Press

Under modeugen i London i februar 2018 blev Prins Nikolai det helt store samtaleemne, da han til alles overraskelse viste sig på catwalken hos Burberry i lange bukser, en mørk vinterjakke og modehusets karakteristiske gyldne skjorte.

Selvom det tog lidt tid for hele Danmark at forstå, at det virkelig var Prins Nikolai, den ældste søn af Prins Joachim og Grevinde Alexandra, der havde lavet en fashionabel modeldebut for Burberry, så fik han hurtigt en modelkontrakt hos Scoop Models - og nu kan vi vist godt kalde den unge Prins Nikolai for en vaskeægte, spirende dansk topmodel.

Nu har Prins Nikolai nemlig landet sin første magaisnforside. 

Læs også: Prins Nikolai skriver modelkontrakt med Scoop Models

Det tysk-engelske magasin, Dust Magazine, har fornyligt lanceret deres efterårs- og vinterudgave af magasinet - og det er ingen ringere end den danske prins, der pryder en af magasinets i alt 6 forsider med sit store, krøllede hår og sine intense brune øjne:

Artiklen fortsætter under billedet:

 

Et opslag delt af Brett Lloyd (@brett_lloyd) den

15. Maj, 2018 kl. 12.38 PDT

Forsidebilledet er en del af en fotoserie for magasinet, der er lavet i samarbejde med fotografen, Brett Loyd, og den prisvindende designer Grace Wales Bonner.

Læs også: Her er 6 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med

Og denne gang er der ikke nogen tvivl om, hvorvidt det er den 18-årige danske prins, der pryder billederne. Hans navn og titel ses nemlig tydeligt - og vi skal ikke være de sidste til at indrømme, at den unge prins i dén grad klæder magasinets sider:

Artiklen fortsætter under billedet:

 

Et opslag delt af Brett Lloyd (@brett_lloyd) den

21. Maj, 2018 kl. 11.06 PDT

Med den nye forside er Prins Nikolais modelkarriere officielt skudt i gang, og det bliver spændende at følge den royale model og hans fremtidige karrierevalg i den fashionable modeverden. For én ting er helt sikker: Hans modeljobs bliver helt sikkert en prins værdig! 

En anden ting, der er sikkert er, at den danske prins efter sigende stadig er fri på markedet - præcis ligesom 5 andre royale prinser rundt omkring i verden. Så hvis du stadig går med en lille prinsessedrøm i maven, er der intet mindre en 6 ledige prinser at gå efter

Relaterede artikler