Prins Nikolai springer ud som model for Burberry

Foto: PR

Da Burberry præsenterede deres AW18-kollektion under modeugen i London, kunne man blandt de mange looks også spotte Prins Nikolai i lange bukser og en mørk vinterjakke med en karakteristisk gylden skjorte indenunder.

Burberry er en af de absolut største modehuse i verden, og hvis prinsen ønsker at gøre modelkarriere, er han altså kommet godt fra start med sin debut på den fashionable catwalk for modehuset, der allerede er kendt for at have stærke, aristokratiske rødder. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I første omgang var der faktisk en del usikkerhed omkring, hvorvidt det rent faktisk var den danske prins på catwalken, eller blot en royal look-alike, der lignede prinsen på en prik – men så bekræftede Grevinde Alexandras privatsekretær, at grevindens og prins Joachims ældste søn altså er sprunget ud som model.

Og Burberrys Autum-Winter 2018 kollektion, som desuden er en see-now-buy-now kollektion, var af helt særlig karakter. Ikke nok med, at dette markerede Christopher Baileys sidste kollektion, så var dette en særlig farverig kollektion, der var dedikeret til Lgbtq-samfundet. Dette blev markeret ved en særlig nyfortolkning af Burberrys ikoniske, ternede mønster, der på catwalken kunne ses i farverige kombinationer. 

Læs også: Her er 6 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med 

Hans Højhed Prins Nikolai, nummer syv i arvefølgen til den danske trone har, uanset den besynderlige situation, endnu engang markeret sig som en vaskeægte ’prince to watch’ – for den 18-årige har mere end én gang bevist, at han har mange talenter, der strækker sig langt ud over de danske grænser. 

Se videoen fra Burberrys modeshow her – og spot Prins Nikolai 10 minutter inde i videoen:

I galleriet kan du se alle 85 looks fra Burberrys AW18-kollektion, inklusiv Prins Nikolai og supermodellen Cara Delevingne:

OBS: Artiklen er blevet opdateret den 22. februar 2018, hvor vi blev opmærksomme på, at prins Nikolais navn var blevet tilføjet under listen over castede modeller. Derfor er der ikke længere 'tvivl' om, hvorvidt det er prins Nikolai eller ej på catwalken for Burberry. Det er det. 

Prins Nikolai springer ud som model for Burberry

Relaterede artikler