Prins Nikolai skriver modelkontrakt med Scoop Models

Foto: All Over Press

Prins Nikolai, den ældste søn af prins Joachim og grevinde Alexandra, har nu for alvor bevist, at den fashionable fremtræden på Burberrys AW18-runway under Londons modeuge var alt andet end en engangsforestilling.

Faktisk har den 18-årige prins netop slået fast, at han er dybt seriøs når det kommer til en spirende modelkarriere- for den unge, fotogene herre har skrevet kontrakt med det danske modelbureau Scoop Models. Det bekræfter Bente Lundquist, indehaver af Scoop Models til TV2"Det er os, der har formidlet kontakten mellem prins Nikolai og Burberry. Og jeg kan også bekræfte, at han er hos os".

Prins Nikolai fyldte 18 år den 28. august 2017, og beslutningen om den fashionable levevej er altså kommet i forbindelse med, at prinsen blev myndig og dermed ikke kan modtage apanage (årspenge fra staten, red.). 

Læs også: Her er 6 single-prinser, du stadig kan gifte dig med

Så udover at være dansk prins, nummer 326 i arvefølgen til den britiske trone og elev på Herlufsholm Kostskole, så kan prins Nikolai altså også nu skrive model på det royale CV. Der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at se meget mere til prinsen på de nationale- og internationale catwalks! 

 

 

 

Relaterede artikler