Titanics 'My Heart Will Go On' fylder 20 år: Så stor succes fik sangen

Foto: All Over Press
Vi har allerede afsløret, at det i år er 20 år siden, at Titanic-filmen sejlede over alverdens hvide biograflærreder for første gang, og ikke mindst at julegaven for Titanic-fans kom tidligt i år, da man fra den 1. december i udvalgte biografer i USA kunne genopleve den episke kærlighedsaffærer mellem den unge tredjeklassespassager Jack og den smukke overklassepige Rose, spillet af Leonardo DiCaprio og Kate Winslet.
 
 
Men det var ikke kun kærlighedshistorien, som tryllebandt hele verden. Det samme gjorde Céline Dions guddommelige stemme og soundtracket til Titanic ’My Heart Will Go On’.
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
I anledningen af sangens 20-års jubilæum har ShopAlike.dk samlet nogle facts om sangen, og sangens stjernestatus taget i betragtning undrer det nok heller ikke nogen, at den strøg ind på 'Billboard Hot 100'-listen allerede den første uge, den kom ud, og at den følgeligt blev på listen i 16 uger.
 
Sjæleklassikeren ’My Heat Will Go On’ er komponeret af James Horner, hvilkede sikrede ham den nette sum af 800.000 dollars for ét styk komponeret musik, mens hittet desuden scorede ham to Oscar-statuetter for henholdsvis ’Bedste Originale Sang’ og ’Originale Score' i 1998.
 
Læs også: 5 slettede scener fra Titanic, du ikke må gå glip af!
 
Desuden blev 'My Heart Will Go On' sangen, som for alvor satte skub i Céline Dions sangkarriere. Hun modtog nemlig intet mindre end 3 Grammy-priser for sangen, som siden sin udgivelse har solgt 18 millioner eksemplarer verden over og er den anden bedst sælgende single fra en kvindelig artist nogensinde. 
 
Sangen er blevet ikonisk for Céline Dion, og derfor var det også en storslået oplevelse, da hun den 21. maj 2017 optrådte med storhittet i forbindelse med Titanic-filmens 20-års jubilæum til Billboard Music Awards 2017.
 

via GIPHY

Ja, der er ingen tvivl om, at Titanics (My) Heart Will Go On så længe melodien eksisterer, og at de nostalgiske toner for altid vil henlede folks tanker på en af filmhistoriens største kærlighedshistorier. 

Psst...! Nedenfor finder du den originale musikvideo for det ørehængende og nostalgiske soundtrack:

I galleriet har vi indsat nogle af alle vores yndlings øjeblikke med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet - primært fra Titanic, men også fra nogle af de andre film, hvor de to bedste venner har spillet overfor hinanden.
 
For der er ingen tvivl om, at der er en helt særlig kemi mellem lige præcis de to. 
 

Derfor har Kate Winslet og Leonardo DiCaprio en særlig kemi

 
 

Relaterede artikler