Titanic vender tilbage til biograferne i december!

Titanic vender tilbage til biograferne i december!
Foto: All Over Press

”I’ll never let go, Jack. I’ll never let go. I promise.”

Hvis det er den mest romantiske og hjerteskærende sætning du nogensinde har hørt, så er der rigtig god grund til at læse videre. For det er nu hele 20 år siden, at filmen Titanic sejlede over alverdens hvide biograflærreder i 1997 for første gang – vi undskylder på forhånd, hvis du nu føler dig en smule gammel.

20-års jubilæet markeres ved, at Titanic vender tilbage til biograferne fra 1. december – og det er vel og mærket i en ny og forbedret version. Julegaven kommer altså tidligt i år for Titanic-fans, der hungrer efter at genopleve Leonardo DiCaprio som ung tredjeklassepassager og Kate Winslet som overklasse-pigen, der gemmer på en dristig side.  

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og at filmen vender tilbage i en forbedret version lyder absolut lovende, når man læser hvad filmens instruktør James Cameron siger om den nye udgave i en pressemeddelelse: ”Efter blot at have set et par minutter i formatet Dolby Vision var jeg forbløffet. Det var som at se filmen for første gang igen. Dette er bedre end 3D, det er bedre end 70mm, det er bedre end noget, du nogensinde har set før. Billederne springer ud af skærmen så lyst og levende som livet selv.”

Titanic har altså aldrig set bedre ud, og den forbedrede kvalitet gør det nok endnu mere tydeligt for os alle sammen at se, at der uden tvivl var plads til Jack på den store, flydende dør i det iskolde vand...

via GIPHY

Desværre må danske fans vente lidt endnu – for indtil videre bliver barndommens absolut største (og mest sørgelige!) mesterværk kun vist i udvalgte biografer i USA. Hvis du er så heldig at befinde dig i USA, kan du sikre dig en billet her.

Læs også: Her er 5 slettede scener fra Titanic, du ikke må gå glip af!

Meeen, mon ikke filmen også snart kan ses i biograferne herhjemme, taget filmens enorme succes i betragtning? Vi sidder i hvert fald klar ved tasterne for at booke vores egen biografbillet, hvis dagen kommer!

Imens vi alle venter i spænding på, om Titanic mon suser den anden vej over Atlanten og op på Danmarks biograflærreder, kan du swipe dig gennem galleriet og få et glædeligt gensyn med vores yndlings top-romantiske filmpar Kate Winslet og Leonardo DiCaprio. Suk, hvorfor blev de to aldrig kærester? 

Derfor har Kate Winslet og Leonardo DiCaprio en særlig kemi

Relaterede artikler