Nostalgi 5 slettede scener fra Titanic, du ikke må gå glip af

Foto: All Over Press
Det er (allerede!) over 20 år siden, at tåreperseren over dem alle ’Titanic’ sejlede sin jomfrurejse over alverdens biograflærreder i 1997 – og heldigvis blev det en lidt mere gloværdig fortælling, end selve skibets tragiske skæbne.
 
 
Ligesom skibet Titanic, gik storfilmen af samme navn over i historien som den dyreste produktion af sin slags - og den var (hvis man spørger ELLE-redaktionen) hver en produktionsøre værd. Og den blev da også den bedst sælgende film nogensinde, indtil ’Avatar’ overhalede den i 2009. 
 
 
… Og populariteten forstår vi godt! For er der ét VHS-bånd, vi aldrig skiller os af med, og som vi nok ikke er alene om at kunne kan se igen og igen, så er det uden sammenligning Titanic og den episke kærlighedsaffære mellem Rose og Jack, spillet af Kate Winslet og Leonardo Dicaprio, og deres fatale færd over Atlanten på Titanics jomfrurejse. 
 
 
Men Titanic har også et ry for at være (næsten) lige så lang, som den var dyr at producere, og på trods af, at den har vores følelser i sin hule hånd i hele 3 timer og 14 minutter, så var der alligevel scener, der måtte lade livet i det endelige cut... Suk!
 
For vores skyld kunne de sagtens have ladet romancen mellem Jack og Rose blomstre i endnu længere tid, inden Rose måtte give slip på sit livs kærlighed i det iskolde atlanterhav. Og dem skal du naturligvis ikke snydes for!
 
For selvom det er meget svært at forestille sig, at Titanic kunne have været endnu mere mesterlig, dragende og romantisk, så er vi alligevel overbeviste om, at særligt fem scener fra Titanic, som aldrig blev vist på det store lærred, kun ville have gjort oplevelsen endnu mere hjerteskærende.
 
 
Men selvom scenerne i sidste ende ikke kom med, får de os ikke desto mindre til at elske mesterværket og ikke mindst den fantastiske kærlighedsaffære mellem den charmerende unge tredjeklassespassager og overklassepigen fra England endnu mere!
 

Titanic - de slettede scener, der ikke kom med

 
Se de fem slettede scener fra Titanic, som aldrig kom med i den originale udgave lige her:
 
1. Roses drøm er lidt anderledes, end hvad normerne for en engelsk overklassepige tillader.
 
 
2. This is cute... Jack og Rose flirter med den kolde is.
 
 
3. En romantisk scene af Rose og Jack i kedelrummet - måske den ikke kom med, fordi den var liiidt for (ahem) steamy?
 
 
4. Hvis vi så et stjerneskud, ville vi ønske, at denne scene var kommet med i Titanic.
 
 
 
 
5. Rose leder efter Jack og kommer på besøg på tredje klasse.
 
 
Pssst...! Et andet klip, som heller aldrig blev en del af filmklassikeren, er dette:
 
 
... Og måske det er fordi, at en anden meget ikonisk "You jump, I jump, remember?"-scene kom med i stedet for.
 
 

Relaterede artikler