Live musik Kom til eksklusiv livekoncert med Miley Cyrus

Foto: Vijat Mohindra

Det luksuriøse ismærke, Magnum, er i forbindelse med lanceringen af sin nyeste is, Double Gold Caramel Billionaire, gået sammen med den multi-platin vindende artist, Miley Cyrus, om en eksklusiv livekoncert.

Den 10. juni kl. 20.30 går Miley Cyrus, som en del af #ShowYourLayers-kampagnen, live med en eksklusiv koncert med 8D-lyd for at vise, hvordan nydelse har mere end ét lag.

Læs også: Ny film afslører mørkeside hos Balmain-designer

Til koncerten vil Miley spille hitsene fra sit seneste album, ’Plastic Hearts’, sammen med et cover af 80’er hittet ’Midas Touch’ af Midnight Star.

Den vilde 8D-tekonologi gør, at det vil føles som om Miley holder livekoncert hjemme i din egen stue – husk dog høretelefoner for den fulde lydoplevelse!

Foto: Vijat Mohindra

Læs også: Her er de uhyggelige detaljer bag #FreeBritney

Miley x Magnum-samarbejdet handler om nydelse i alle former - nydelse gennem smagsoplevelser, selvkærlighed, tøj og musik.

Ifølge Miley bør alle søge efter ægte nydelse i livet, og omfavne deres mange lag og det som gør dem helt unikke. Hun fortæller i den forbindelse:

”Den største superkraft vi har, er vores individualitet. I forbindelse med at jeg har udviklet mig som artist, har jeg også haft muligheden for at opleve mine forskellige lag af, hvem jeg er, og hvad, der bringer mig nydelse. Uanset om jeg skriver, er i studiet, spiller foran tusindvis af fans eller har noget på, som får mig til at føle mig magtfuld, så er min største nydelse i livet musikken!”

Du kan se den eksklusive 8D-livekoncert kl. 20.30 den 10. juni lige HER, og du kan i mellemtiden se Miley Cyrus’ ærlige og inspirerende Q&A-video med Magnum herunder.

Psst … Savner du også fysiske koncerter? Så læs med HER, hvor ELLE guider dig til 20 festivaler, som du stadig kan deltage i denne sommer.

Læs også: Denne populære Disney-film får en efterfølger

Relaterede artikler