Filmnyt Denne populære Disney-film får en efterfølger

Har du set den splinternye Disney-film ’Cruella’? Og kan du ikke få nok at den velklædte skurk? Så kan du godt begynde at glæde dig. En to’er er netop på vej.

Læs også: Internettet går amok over to klassiske Disney-film, der ligner hinanden på en prik

Den 28. maj 2021 debuterede ’Cruella’ for første gang i biograferne og på Disney+, og den har allerede fået kæmpe succes rundt om i verden. 

Den første film scorede over 26,5 millioner kroner inden for blot fire dage. De mange penge og den store succes har derfor gjort det muligt at producere endnu en liveudgave af den klassiske Disney-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

"Vi er meget tilfredse med den succes, som ’Cruella’ har fået. Filmen er blevet taget utroligt godt imod af publikum rundt om i verden. Den er allerede blandt de mest populære af vores nye liveudgaver. Vi håber på, at publikum fortsat vil nyde den fantastiske film," fortæller en talsmand fra Disney.

Læs også: Afsløring: 'Friends'-stjerner var forelskede i virkeligheden

I den anden film vil Emma Stone igen indtage hovedrollen som den ikoniske skurk, Estella. En rolle, som hun har fået stor ros for. Alt tyder derfor på, at vi vil se meget mere til den magtfulde og dalmatinerelskende skurk.

Hvis du ikke har set den første ’Cruella’-film endnu, kan du få et lille smugkig i traileren her:

Læs også: Ny streamingtjeneste: Snart kan din hund også se TV

 

Relaterede artikler