Charlotte Caroline, influencer
Foto: @charlottecaroline_
Venindebog

20 spørgsmål til Charlotte Caroline

af Dina Saugman 3/09/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Emilie Lilja, Cecilie Haugaard, Tina Maria, Maria Kragmann og Karoline Dalls venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er svært at forestille sig Instagram uden trendsettere og inspirationskilder, der gør os klogere på styles og tendenser, rejsedestinationer, madopskrifter og meget (meget) mere.

I denne uge besvarer influencer, Charlotte Caroline, ELLEs venindebog, der med sit skønne, nordjyske væsen netop formår at inspirere sine mere end 60 tusinde følgere.

Charlotte Caroline pryder sin Instagramprofil med stilsikre og farverige outfits, boligindretning, samarbejder, vi andre kun tør at drømme om, og ikke mindst humor på højt niveau.

Hvis du også ønsker at blive klogere på denne uges veninde, kan du læse med her, når hun blandt andet fortæller, hvad der er hendes bedste køb nogensinde, hvilken sang, der altid får hende ud på dansegulvet samt med hvilke tre ord, hun vil beskrive sig selv.

Læs også: 20 spørgsmål til Jeanette Ottesen

Foto: @charlottecaroline_
Influencer, Charlotte Caroline
Foto: @charlottecaroline_
Charlotte Caroline, influencer

Udover mit navn kalder folk mig: CC, Lotte, Potte og Myrna.

Alder: 28 år.

Livret: Mad, der laves på et trangia sæt nydt i selskab med mennesker, jeg holder af – et sted i naturen. Intet mindre, simpelthen. Hjemme er det stort set alt mad (med undtagelse af kæmpe bøffer), som andre laver, imens jeg sidder på køkkenbordet ved siden af og hygger (gerne med et glas vin i hånden og hyggelig baggrundsmusik). Jeg elsker mad, men ikke at lave det – derfor går jeg meget ud.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skolelærer og advokat – så blev jeg ældre…

Mit bedste køb nogensinde: Er min ladcykel og en spontan tur alene til San Diego.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Kærlig, eventyrlysten og ’en do’er’.

Min absolut yndlingsby er: Af alle steder, jeg har besøgt, så ér og bliver København favoritten.

Det har jeg altid i tasken: Mine høretelefoner, nøgler, min pung og et kæmpe batteri til min ladcykel – ofte slæber jeg altid en bog med mig, som jeg alligevel aldrig får læst i.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg mediterede og øvede mig i at give slip på det, der ikke længere tjener mig.

Mit næste køb er: En mini roadtrip tur i en van – drømmen er en VW California.

Læs også: 20 spørgsmål til Amalie Fischer

Jeg vil gerne blive bedre til at: Sove længe og ikke have nogen planer, men at tage dagen som den kommer. At møde nye mennesker, prøve nye ting jeg umiddelbart ikke troede, var noget for mig, og gå på opdagelse i egen by. Og når ja: lære at investere, kunne være helt kanon.

All time favorite movie: Jeg ser sjældendt tv – og umiddelbart har jeg ikke på stående fod en favoritfilm, men skulle jeg sætte en på lige nu, var det nok 'Creed' eller 'The Intouchables' ('De Urørlige'.)

Jeg er komplet afhængig af: Min frihed til at gøre, hvad der interesserer mig og at nære, værne og hygge om og med mine venner og familie.

Det gør mig vred, når: Folk tager min tid forgivet.

Jeg er gladest, når: Jeg er forelsket, griner sammen med mine venner og familie og er på roadtrips uden planer og forpligtelser.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Trods jeg er tidligere danser, skal der faktisk ret meget til, for at hive mig med på dansegulvet. Men spilles 'Mr. Swing King' en sjælden gang, så er jeg den første på floor!

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Oversize skjorter og min gule vintage chanel taske, som jeg kaster over armen hver eller hver anden dag.

Mit højeste ønske er: At grine hver dag og vågne med ham, jeg elsker. Jeg håber at stå op til en hverdag drevet af passion og lyst til selvvalgt beskæftigelse, som ligeledes giver pladsen til personlig frihed.

Guilty pleasure: Brød med smør – og gammelknas.

Jeg er stolt af: Min taknemmelighed, tilgang og nysgerrighed til livet, også når det gøs nas. Det rykker mig dagligt som menneske, og det er sgu en fed følelse.

Læs også: Charlotte Caroline: "mit hår er meget vigtigere end min make-up"

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her