Charlotte Caroline
Annonce

Charlotte Caroline: ”Mit hår er meget vigtigere end min makeup”

af Aller Creative Studio, annonce for Aussie 11/02/2021
Vejen til velplejet hår kan være lang for nogen og kort for andre, men uanset om man hører til den ene eller den anden slags, så kræver dine lokker opmærksomhed. Influencer Charlotte Caroline har altid gået meget op i sit hår, men sundt hår… Not so much. Det har hun dog lavet om på de seneste år. ELLE har mødt influenceren til en hårsnak her.

Vi kender Charlotte Caroline som den velklædte og yderst velplejede unge kvinde, der dagligt deler ud af sit liv på Instagram, hvor hun med sin jyske humor fortæller om alt lige fra morgengrøden og det seneste køb til livets mange udfordringer.

Charlotte Caroline har et smukt velplejet hår, men det har hun ikke altid haft. Siden hun var helt lille, har hun elsket at style håret og lege med forskellige farver. Noget, der ikke altid har givet håret den sundhed, som det har i dag.

Jeg har altid elsket at eksperimentere med styling af hår, og det er først senere hen, at jeg har forstået, at hvis jeg skal style mit hår, så skal jeg også pleje det,” fortæller Charlotte Caroline, der oftest har stylet håret, inden hun forlader sit hjem.

ELLE har mødt Charlotte Caroline til en lille hårsnak her, hvor hun bl.a. fortæller, hvordan hun plejer sit hår om vinteren.

”Det giver mig en indre styrke"

Det er aldrig sjovt at have en dårlig hårdag, men vi kender dem alle sammen. Man kan forsøge sig med alverdens frisurer, men intet virker. Den samme problematik opstår også på badeværelset foran spejlet hjemme hos Charlotte Caroline, hvor plejen og stylingen af håret faktisk kan være endnu vigtigere end makeuppen. ”Mit hår er meget vigtigere end min makeup. En god hårdag kan redde mit look,” fortæller Charlotte Caroline, der altid har haft en fascination af smukt hår og nu nærmest ser sit hår som en del af sin identitet.

Er man en trofast følger, får man både gode tips og tricks til sit udseende, og man bliver også budt indenfor i influencerens personlige liv. Charlotte Caroline fortæller nemlig også om livets hårde perioder. Perioder, som mange går igennem, men som man ofte ikke ser, når man scroller det sociale medie igennem. Det er derfor en ærlig profil, og hun er ikke bange for at fortælle om, at livet også nogle gange kan være hårdt. Og i en hård periode for Charlotte Caroline glemte hun alt om at passe på sig selv. Hun takkede nej til alle stylingopgaver - hun havde bare brug for ro.

Og ro fik så også håret. Pludseligt var det blevet mere voluminøst og så sundere ud, og det gav Charlotte Caroline en heads up. Hun blev bevidst om, at med sit job og alle de stylingprodukter, som det job medfølger, så har håret virkelig brug for ordentlig pleje for at holde sig sundt. ”Det selvtillidsboost jeg får, når mit hår er stylet lækkert, og det sidder godt - det giver mig en form for indre styrke, der skinner igennem. Både på jobbet og på gåturen med mine veninder,” fortæller hun.

”Det betyder virkelig meget for mit look, at mit hår spiller”

Gennem årene og gennem Charlotte Carolines professionelle virke, har hun fundet ud af, at håret spiller en signifikant rolle for at skabe prikken over i'et i et samlet look. ”Det betyder virkelig meget for mit look, at mit hår spiller,” fortæller hun. Charlotte Caroline lever af at inspirere andre, og det gør hun blandt andet ved at give råd og vejledning til både den perfekte makeup, det helt rette outfit og nu også det velplejede hår. Og alt det - selvfølgelig tilsat en ordentlig bunke stædighed, gåpåmod og ikke mindst vilje - har været med til at bane vejen for den professionelle karriere, som influenceren har skabt for sig selv den dag i dag.

Men sundt hår kommer altså ikke af sig selv – særligt ikke for Charlotte Caroline. Hun har derfor afprøvet en masse produkter for at finde frem til lige præcis dem, hun får det mest velplejede hår af, og heldigvis er hun ikke bleg for at dele ud af hverken produktlisten eller alle de gode tips og tricks, hun har fået med sig gennem årene.

Charlotte Carolines bedste tips og tricks til mere velplejet hår

1. Hårolie:

”Efter jeg har stylet mit hår, krammer jeg det altid med en olie. Det giver de lidt flodsede spidser et mere velplejet look.”

2. Mist:

”Her i coronatiden er jeg meget mere hjemme end normalt, så jeg er begyndt at sprøjte en scent-sational conditioning mist fra Aussie i håret, som hele tiden går ind og arbejder og giver det pleje.”

3. Hårkur:

”Aussies ’3 minute miracle kur’ har jeg brugt siden gymnasiet og gør det stadig den dag i dag. Både fordi den dufter vildt godt, men også fordi den virker på bare tre minutter. Jeg bruger den hver gang, jeg vasker hår, og den hjælper til, at mit hår ser mere glansfuldt ud.”

4. Varmebeskyttende:

Put altid noget varmebeskyttende i dit hår, inden du styler.”

Repair-serien, som både indeholder shampoo, balsam, 3 minute miracle og conditioning mist, er det perfekte kit til vintertrætte lokker. Læs mere om produkterne HER.

Om Aussie

A står for Aussie, og Aussie står for Australien. Det er nemlig i Australien, at det amerikanske hårmærke henter mange af deres nøje udvalgte ingredienser, som kun dyrkes under de tørre forhold. Aussie håndplukker alle deres ingredienser fra forskellige dele af kontinentet og har den klare ambition, at deres hårprodukter skal give håret glans, styrke og en masse pleje - uden at det bliver kompliceret. Aussie tror på, at 'less is more', når det kommer til skønhed, så produkterne er ikke kun lavet, så de nemt og simpelt kan anvendes; de virker også effektivt på dit hår.

Læs meget mere om Aussies produkter HER - og bliv fri for de tørre vinterlokker.