Astrid B. Andersen, venindebog
Foto: @astridandersenb
Venindebog

20 spørgsmål til Astrid B. Andersen

af Dina Saugman 27/08/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om nogle af de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Bea Fagerholt, Josephine Bredsted, Johanne Brostrøm, Emilie Helmstedt og Valentina Merolli, og Alexandra Bernardinis venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har ingen ringere end Astrid B. Andersen, Sales Adviser og Brand Ambassador for Ganni, udfyldt ELLEs venindebog.

Måske du allerede følger med på Astrids Instagram, hvor hun med smæk på farverne viser sine hverdagsglimt til sine lidt over 33.000 følgere.

Læs også: 20 spørgsmål til Karoline Dall

Du kan i hvert fald læse dig klogere herunder på denne uges veninde, når hun fortæller om sin største afhængighed, hvilken sang der altid får hende ud på dansegulvet, og hvad hun gerne vil blive bedre til.

@astridandersenb
Astrid B. Andersen, venindebog

Fulde Navn: Astrid B. Andersen.

Title: Sales Adviser and Brand Ambassador.

Udover mit navn kalder folk mig: A, Strit og Trine - Trine er mit alter ego.

Alder: 26 somre.

Livret: Jeg ELSKER mad! Jeg spiser virkelig meget pasta, fordi du kan lave så mange fantastiske retter med pasta. Det er så simpelt, og alligevel har en rigtig god al dente-pastaret altid en form for wauw-effekt over sig.

Da jeg var lille, ville jeg være: Astridnaut.

Mit bedste køb nogensinde: De bedste køb, jeg har gjort mig, har altid været rejser, ferier og oplevelser! Selvom jeg er ret materialistisk, knytter jeg mig ikke til mine ting - minderne gemmer jeg andre steder. Men hvis jeg skal vælge et køb, tror jeg, at jeg lige nu ville vælge min hvide Cecilie Bahnsen-kjole. Den er kæmpestor og kunne sagtens udgøre det for en brudekjole!

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Sjov, larmende og kreativ.

Min absolut yndlingsby er: Helt klart København! Det bliver jeg bekræftet i hver sommer, når jeg cykler gennem byen (med min cykelhjelm på!)

Det har jeg altid i tasken: Udover det åbenlyse, har jeg ofte bestik i min taske. Jeg elsker mad, og mangel på bestik skal ikke stoppe mig fra at spise. Og så har jeg selvfølgelig også tit snacks med i min taske.

Sidste gang jeg græd, var: Jeg græder meget, hele tiden og stort set hver dag. Til film, reklamer, musik, teater, berøring og smukke ord.

Mit næste køb er: En rejse til Venedig og et maleri, kunstneren Birgitte Vad har malet af mig.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Stole på mit eget værd og række ud efter det, jeg fortjener.

All time favorite movie: Det er altså svært! Jeg elsker ‘Chihiro og Heksene’ af Studio Ghibli. Den har det vildeste univers og er så smuk. ‘Titanic’ er også fantastisk, og så banker mit hjerte for så mange Disney-film. Det er totalt meditativt for mig at se film, og det hjalp også mig med at falde i søvn som barn. Åh.. og ‘Mamma Mia’-filmene selvfølgelig!

Jeg er komplet afhængig af: Mine kære, god mad og læbepomade.

Det gør mig vred, når: Folk bliver behandlet uretfærdigt, og hvis der ikke er noget sødt i slikskabet.

Jeg er gladest, når: Jeg er blandt folk, der giver mig energi, når solen skinner, og når jeg har go' mad i munden!

Den her sang får mig altid på dansegulvet: ‘Lay All Your Love On Me’ og Disney-sange. Generelt alt, der har musicalenergi!

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Jeg har brugt mine lange Ganni-støvler helt vildt meget, en god statement støvle kan få alle mine outfits til at spille fandango.

Mit højeste ønske er: Helt kliché er det jo nok at leve et langt, sundt og lykkeligt liv, men jeg gad virkelig også godt at lære at lave en vejrmølle.

Guilty pleasure: Jeg har ikke nogen guilty pleasure, for jeg skammer mig ikke over at nyde.

Jeg er stolt af at: Jeg faktisk er rigtig stolt af mig selv. Jeg går mine egne veje i livet, og det har jeg formået uden en uddannelse. Jeg tager livet, som det kommer. Jeg tror, at den bedste opskrift på livet er at tage det lidt på gefühlen - fuldstændig ligesom når jeg laver en pastaret!

Læs også: 20 spørgsmål til Hella Joof

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her