Modefilm Her er den længeventede trailer til 'House of Gucci'

Foto: Mega

I den nye film ’House of Gucci’ portrætteres den tragiske fortælling om mordet på Maurizio Gucci, barnebarn af Guccio Gucci og arving til modevirksomheden. Det var ekskonen, Patrizia Reggiani, der i filmen spilles af ingen ringere end Lady Gaga, som planlagde drabet på sin eksmand.

Filmen skildrer fortællingen om Gucci-dynastiet, hvad et navn betyder, hvad det er værd, og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Stjerneinstruktøren Ridley Scott har instrueret det imponerende cast, der udover Lady Gaga består af blandt andre Adam Driver (Mauizio Gucci), Al Pacino (Aldo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci), Jared Leto (Paolo Gucci), Jack Huston (Domenico De Sole) og Salma Hayek (Pina Auriemma). Lige netop Lady Gaga har mange fans ventet spændt på at se på skærmen igen, og ud fra traileren, bliver oplevelsen alt andet end skuffende!

Læs også: Gucci arving kritiserer folkene bag filmen 'House of Gucci' 

En af grundene til, at vi her på ELLE glæder os særligt meget til at se filmen, er Lady Gagas fascinerende looks, som hun selv har været med til at vælge.

Gaga valgte blandt andet et fantastisk sæt fra Bvlgari Heritage-kollektionen produceret tilbage i 1991. Sættet består af en halskæde i guld med ametyster, citriner, lyserøde turmaliner, smaragder, safirer og diamanter. Pyha, Miss Monroe ville være svært tilfreds med dén mundering!

Øreringene matcher halskæden, og derudover bærer hun to Tubogas-armbånd i guld med ametyster og diamanter, der begge er fra 1970’erne.

Læs også: Lady Gaga vender endelig tilbage på skærmen igen 

I traileren får vi ikke blot et smugkig på de mange fantastiske looks, men vi får også en forsmag på, hvordan dramaet udspiller sig blandt det imponerende cast. Desuden er Jared Leto endnu en gang uigenkendelig efter en vild makeupforvandling til rollen som Paolo Gucci.

Du kan se traileren til 'House of Gucci' lige her:

Læs også: 3 serier, du ikke må gå glip af denne sommer 

Relaterede artikler