Stjernedrys Lady Gaga vender tilbage på skærmen i ’true crime’-film om Gucci-familien

Foto: Mega

Den kære sangerinde, Lady Gaga, havde stor succes, da hun lagde sig ud med Hollywood i 2018 og medvirkede i den Oscar-nominerede film A Star Is Born af Bradley Cooper – der skildrede menneskeligt forfald, håb, drømme og kærlighed.

Men nu ser det ud til, at Mother Monster vender tilbage på skærmen i 2021, næsten tre år efter sin første filmrolle – denne gang i en ’true crime’-film om Gucci-familien.

Gaga er efter sigende ved at score sig sin anden filmrolle, og den er knyttet til en af modens mest berømte familier – nemlig familien Gucci, der som navnet antyder, står bag det italienske modehus Gucci, der er et næsten hundrede år gammelt modedynasti.

Filmen vil fokusere på mordet på modedesigner Guccio Guccis barnebarn Maurizio Gucci, og ifølge nyhedsmediet Deadline vil vi se Gaga i rollen som Patrizia Reggiana, Maurizios eks-kone, der blev stillet for retten og dømt for at have plottet hans attentat i 1995. Hun sad i fængsel i 18 år, før hun blev løsladt i 2016.

Foto: Mega (Maurizio Gucci til venstre og Patrizia Reggiana til højre)

Nyheden om Gagas casting blev allerede meddelt i november 2019, men den 7. april 2020 blev det lækket, at det amerikanske filmselskab Metro-Goldwyn-Maye havde købt rettighederne til dramaet, hvis premiere er sat til Thanksgiving 2021, der falder den 25. november.

Baseret på Sara Gay Forden-bogen The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, vil Director Ridley Scott og hans kone Gianna Scott bringe dramaet om familien Gucci til live.

Læs også: En nær ven af Brad Pitt og Jennifer Aniston afslører, hvordan eksernes forhold er i dag.

Det er ikke første gang, at Gagas navn er blevet knyttet til en fashionabel filmatisering. I 2016 gik der rygter om, at den karasmatiske sangerinde skulle portrættere Donatella Versace i Ryan Murphys amerikanske crime-story, The Assassination of Gianni Versace – men rollen gik i sidste ende til de erfarne skuespillerinde Penélope Cruz.

Mon dette betyder, at Gaga får muligheden for at hente en Oscar-nominering hjem i 2022? Fingers crossed!

I mellemtiden kan du tage et kig på Lady Gagas vilde forvandling fra 2010 til 2020 i galleriet herunder.

Så meget har Lady Gagas stil ændret sig fra 2010 til 2019

Relaterede artikler