House of Gucci Gucci-arving kritiserer folkene bag filmen: "De fordrejer historien om den sande forbrydelse"

Foto: Mega Agency

Filmen 'House of Gucci' om mordet på Maurizio Gucci og selve Gucci-modeimperiet, får efter sigende premiere i december 2021. Men nu, hvor flere Gucci-familiemedlemmer udtrykker deres bekymring for og kritiserer den kommende film, kan det være, at vi må se endnu længere efter en premieredato.

Det er oldebørnene til Maurizio Gucci, der har bedt filmskaberen Ridley Scott om, at respektere deres families arv i den nye film, der er baseret på bogen ’The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed', i stedet for kun at fokusere på det meget omtalte mord. 

Læs også: Alt vi ved om den nye film ’House of Gucci’

Gucci-familien er skuffet

Patricia Gucci, der sidder i ledelsen af modehuset og er kusine til Maurizio Gucci, udtrykker stor bekymring for, at filmen muligvis fordrejer historien om den sande forbrydelse og blot søger at belyse Gucci-arvingens privatliv:

"Vi er virkelig skuffede. Jeg taler på hele familiens vegne", sagde Patricia Gucci til Associated Press og tilføjer:

"De stjæler familiens sande identitet for at tjene penge. Vores familie har et privatliv. Vi kan tale om alt, men der er en grænse, der ikke må brydes."

I begyndelsen af 00’erne mødtes Ridley Scotts kone, Giannina Facio, med flere medlemmer fra Gucci-familien for at diskutere projektet, som skulle fokusere på rollerne som Patricia Guccis far, Paolo, og bedstefar, Aldo.

Og dét faktum, at produktionsselskabet ikke valgte denne tilgang til filmen, bekymrer familien endnu mere, forklarede Patricia Gucci.

Castet er helt forkert

Hvad Gucci-familien vil gøre, efter de har set filmen, er endnu uvidst, men ifølge Patricia Gucci, er den største bekymring primært i forhold til rollebesætningen i filmen, hvor produktionsselskabet ”ikke har taget hensyn til de virkelige personer eller bogen, filmen er baseret på,” påpeger hun.

Hun kritiserer endvidere castet i filmen, især Al Pacino, som skal portrætterer Patricias bedstefar, Aldo Gucci:

"Min bedstefar var meget smuk, ligesom alle Gucci-medlemmer. Han var høj, havde blå øjne og var elegant. Han spilles af Al Pacino, som ikke er særlig høj, og på de billeder jeg har set af ham, er han fed og har en grim frisure. Han ligner ham slet ikke."

Al Pacino i rollen som Aldo Gucci. Foto: Mega Agency

Al Pacino i rollen som Aldo Gucci.

Instruktør Ridley Scott og hans hustru Giannina Facio samt produktionsselskabet har endnu ikke reageret på kritikken fra Gucci-familien, men vi håber ikke, det vil forsinke filmen. 

Læs også: 24 ikoniske brudekjoler fra film og tv-serier

I galleriet herunder, kan du se billeder af Lady Gaga i rollen, som Maurizio Guccis ekskone Patrizia Reggiana under filmoptagelserne. 

Lady Gaga i rollen som Patrizia Reggiana

Kilder: Associated PressUSA Today

Relaterede artikler