Foto: MGM Television
Serienyt

The Handmaid's Tale vender tilbage: Her er alt, vi ved om sæson 4

af Camille Marie Beck Fallesen 1/03/2021
Hvis du også sad helt ude på stolekanten, da sidste episode af 'The Handmaid's Tale' rullede over skærmen, så har vi godt nyt til dig. Der kommer nemlig en sæson 4, og den er lige om hjørnet. Se den dystre trailer her, og læs alt, hvad vi ved om den nye sæson.

At der kommer en fjerde sæson af ’The Handmaid’s Tale’ blev faktisk allerede offentliggjort, inden sidste episode af sæson 3 løb over skærmen i august 2019. Og siden da, har vi ikke kunne lade være med at undre os over, hvad der kommer til at ske, når June og de andre tjenestepiger vender tilbage. Vi har herunder samlet alt vi ved, om den kommende sæson. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ny premieredato

Oprindeligt var den nye sæson planlagt til at have premiere i efteråret 2020, men grundet coronapandemien måtte produktionen stoppe i marts 2020. Optagelserne blev genoptaget i september 2020, og midt december fortalte showrunner Bruce Miller, at optagelserne var halvvejs færdige.

Den nye premieredato er nu 28. april 2021.

Læs også: 'Emily In Paris' vender tilbage. Her er alt, ved om sæson 2. 

Færre episoder

Denne gang kan seerne forvente 10 episoder i stedet for de sædvanlige 13, hvoraf tre bliver instrueret af skuespillerinden Elisabeth Moss, som spiller June Osborne.

De første tre episoder af sæson 4 kan ses fra onsdag den 28. april 2021. Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvornår de resterende episoder følger trop. 

Nye skuespillere

Der er mange genkendelige ansigter med i seriens fjerde sæson, men der bliver også tilføjet nye. Skuespillerinden Mckenna Grace, som spiller med i Netflix-filmen ’The Haunting of Hill House’, vil spille karakteren fru Keyes, en skarp intelligent teenagekone til en meget ældre kommandør.

Derudover introduceres nye gæstestjerner som skuespillerne Zawe Ashton og Reed Birney.

Læs også: To ikoniske mandlige karakterer bliver ikke en del af Sex and the City reboot

Hvad med en femte sæson?

I december 2020 blev en femte sæson af ’The Handmaid’s Tale’ bekræftet. Når det er sagt, ved vi endnu ikke, om det bliver det sidste gensyn med tjenestepigerne.

Hvis den Emmy-vindende serie dog skulle få sit endeligt, er skaberne mere end klar til at skabe en spin-off af forfatteren Margaret Atwoods bog ’The Testaments’. Margaret Atwoods er nemlig også forfatter til bogen ’The Handmaid’s Tale’, som serien er baseret på.

Hvis du endnu ikke har set serien, kan du streame de første tre sæsoner lige nu på HBO.

Se traileren til den fjerde sæson af ’The Handmaid’s Tale’ her:

Læs også: Anna Hathaway var langt fra førstevalget til 'The Devil Wears Prada'

Hvis du gerne vil gense dine yndlingsserier, har vi i galleriet herunder samlet de serier, som vi oftest genser.