Foto: @letthelordbewithyou
Afsløret

Ups! Scott Disick har lige afsløret en Kardashian-familiehemmelighed

af Karen Emilie Thalsgaard 31/08/2020
Så er der igen spændende nyt fra førstefamilien i USA, og her taler vi ikke om præsident-familien, men selvfølgelig Kardashian-klanen, der tilsyneladende har brugt corona-lockdown på andet end selfies og bikini-billeder – det viser sig nemlig, at de har holdt på en stor hemmelighed, der netop er blevet afsløret.

Levemanden og festaben Scott Disick, har endnu engang bevist, at han hans smart-i-en-fart-attitude nogle gange er med lidt for meget fart og knap så meget smart på. Det blev vi i weekenden endnu engang bekræftet i, da han inde på Khloés Instagram kommenterede et bikini-billede med en mildt sagt afslørende kommentar, der i stort set samme vending fik ham til at slette kommentaren igen.

Men som det er med Kardashian-familien, så er der altid en fan eller hater til at opsnappe selv de mindste hentydninger, og det var der sørme også denne gang. Så well done Scott!

Læs også:  Lady Gaga anbefaler vildt skønhedsritual, der helt sikkert ikke er alles kop te

Se billedet og kommentaren her:

View this post on Instagram

Good Swim back in stock NOW!!!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Skrev han lige, at Khloé og Tristan er sammen? For ellers ville Tristan vel ikke være en "heldig mand"...

Mens Khloe og Tristan har været meget stille omkring de vedholdende forsoningsrygter, der har floreret siden corona-lockdown, så kan man ikke rigtig sige det samme om Scott, der på trods af sin søde intention vist netop har afsløret, at de mange vedholdende rygter har holdt stik. Og lur os om Khloé ikke er pænt træt af Scotts lille fejltrin, idet hun helt sikkert selv havde håbet på at skulle dele det store Tristan-comeback i et perfekt opstillet instaopslag i bedste Khloé-stil

Læs også: Katy Perry og Orlando Bloom viser deres nyfødte datter frem og afslører navnet

Det kendte par, der mødte hinanden i 2016, har igennem tiden trukket mange overskrifter om alt fra deres stormfulde forelskelse, Tristans vilde affære, deres datter True og generelt deres turbulente forhold. Nu har de efter alt at dømme fundet melodien igen og i følge en kilde tæt på Khloé, har hun udtalt følgende: "I’m hopeful that Tristan has changed for good and will continue to grow and be the great and loyal partner that he has been throughout their time together during the quarantine”.

Vi følger skarpt med, og krydser fingre for at True har fundet farmands gode sider frem, så de alle tre (måske snart fire?) kan 'live happily ever after'.

Psst. Swipe igennem galleriet og find ud af hvorfor True overhovedet hedder True og hvorfor hendes kusiner og fætre har fået lige præcis de navne de har fået.