Stjerne-tip Lady Gaga anbefaler vildt skønhedsritual, der helt sikkert ikke er alles kop te

Foto: Mega

Søndag den 30. august skal den 34-årige sangerinde, Lady Gaga, optræde til MTV Video Music Awards, og det betyder, at skønheden, kroppen, og ikke mindst sangstemmen, skal være helt i top.

Lady Gaga, som går under det borgerlige navn Stefani Germanotta, har netop delt et billede på Instagram, hvor man kan se endnu et af hendes skønhedstricks, og denne gang er der tale om en kold fornøjelse.

På billedet ses sangerinden siddende i et badekar fyldt med isterninger. Gaga bærer et mundbind og har sit blonde hår opsat i en knold og trods det kolde gys, har hun alligevel overskud til at kaste et par håndtegn.

Du kan se Lady Gagas instagrambillede herunder:

View this post on Instagram

🌧❄️. #vmas

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Det er ikke første gang, at popdronningen deler ud af skønhedstricks. Tilbage i maj 2020 delte Lady Gaga nemlig et kontroversielt tip til, hvordan man kan stramme huden i ansigtet op - uden at få en botox-behandling. Læs mere om det HER.

Det er desuden set før, at Lady Gaga er vild med de kolde isbade - og det kan der være en helt særlig årsag til. Sangerinden lider nemlig af fibromyalgi, som er en kronisk smertesygdom, og her kan et iskoldt bad medvirke til at minimere spændinger og muskelsmerter.

Udover at et koldt isbad kan bruges til at lindre smerter, er et isbad også godt for krop og sjæl og har indenfor de seneste par år været en trend, som er blevet dyrket på samme plan som yoga og crossfit. Når kroppen møder det kolde vand, udskiller kroppen nemlig antistresshormonet endorfin, og derfor kan man føle sig helt høj efter en tur i den iskolde balje - ligesom hvis man har haft en hård træning.

Læs også: 4 nemme tips til at opnå det naturlige, velplejede hårlook  

Herudover er det også bevist, at iskolde bade kan medvirke til et sundere og flottere hår – og en smukkere og sundere hud.

Hvad bliver mon det næste skøre skønhedstrick, som Lady Gaga deler?

Psst! Vil du se mere til Gaga? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet hendes bedste looks på den røde løber:

Lady Gagas bedste looks på den røde løber

Relaterede artikler