Nyfødt Katy Perry og Orlando Bloom viser deres nyfødte datter frem og afslører navnet

Foto: Mega

Sangerinden Katy Perry og skuespilleren Orlando Bloom offentliggjorde i starten af marts 2020, at de ventede deres første fælles barn.

Orlando er allerede far til den 9-årige søn, Flynn, som han har sammen med modellen Miranda Kerr, men Perry/Bloom-babyen er Katys første.

I april 2020 afslørede parret, at de ventede sig en pige – det gjorde de i øvrigt på den sødeste måde, vi længe havde set, som du kan læse mere om HER – og i maj 2020 offentliggjorde sangerinden Katy sin nyeste single, Daisies, med den dertilhørende musikvideo, hvor hun stolt viste sin voksende babymave frem, iført en florlet, tynd blondekjole med en matchende kimono udenpå.

Og dengang fik det os til at gruble… Skulle barnet mon hedde Daisy?

Sørme om vi ikke fik ret.

Den 27. august 2020 har verden nemlig fået det første glimt af Katy Perry og Orlando Blooms nyfødte datter, Daisy Dove Bloom.

Det var faktisk hverken Daisys mor eller far, der delte det første, søde billede af hendes lille hånd, men derimod organisationen Unicef.

“Velkommen til verden, Daisy Dove Bloom! Vi er beæret over at introducere Goodwill-ambassadører Katy Perry og Orlando Blooms nye, lille klump lykke,” skrev verdens største børneorganisation på Instagram. Og der var en helt særlig grund til, at netop de delte nyheden om Daisys ankomst.

”Vi flyder på kærlighed og lykke fra vores datters sikre og sunde ankomst,” lød det fra Perry og Orlando, men som Unicef-ambassadører ved de, og husker de på, at samme scenarie ikke er alle forundt.

”Men vi ved, at vi er de heldige, og ikke alle kan få en fødselsoplevelse så fredelig som vores var. Lokalsamfund rundt om i verden oplever stadig mangel på sundhedspersonale, og hvert 11. sekund dør en gravid kvinde eller nyfødt, hovedsagelig af årsager, der kan forebygges. Siden COVID-19 er mange flere nyfødtes liv i fare på grund af den øgede mangel på adgang til vand, sæbe, vacciner og medicin, der forhindrer sygdomme. Som forældre til en nyfødt bryder dette vores hjerter, da vi føler mere end nogensinde med kæmpende forældre. Som Unicef Goodwill-ambassadører ved vi, at Unicef er der på stedet og gør alt, hvad der kræves for at sikre, at enhver kommende mor har adgang til uddannet sundhedspersonale og adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet. For at fejre det hjerte, vi allerede ved, at vores datter har, har vi oprettet en donationsside for at fejre DDB’s ankomst. Ved at støtte den støtter du en sikker start på livet for hvert barn. Vi håber, at dit hjerte kan blomstre med generøsitet.”

Du kan støtte Daisys indsamling HER.

Relaterede artikler