Meghan er blevet "meget tæt" med denne anden prinsesse under sin graviditet
Foto: MEGA
Royale venner

Meghan er blevet "meget tæt" med denne anden prinsesse under sin graviditet

af Cecilie Stubkjær Ottosen 8/03/2021
På trods af at prins Harry og Meghan Markle er flyttet til solstaten i USA, så holder de stadig kontakten med familien hjemme i England – og særligt én anden prinsesse har Meghan holdt kontakten med. Læs med, og find ud af, hvem Meghans nye veninde er.

På valentinsdag, den 14. februar 2021, annoncerede Meghan og Harry, at de ventede ankomsten af deres andet barn. Og på trods af at parret er flyttet til Los Angeles i USA, så holder de stadig kontakten med familien hjemme i England – og særligt én anden prinsesse har Meghan holdt kontakten med under sin graviditet.

Ifølge magasinet, People, så har hertuginden især holdt kontakten med prinsesse Eugenie. De to har da også haft meget tilfælles, da de begge har været gravide samtidig – prinsesse Eugenie bød for nyligt sin førstefødte velkommen, og Meghan er først i graviditeten af sit andet barn.

En tæt kilde fortalte People, at Meghan og Eugenie er ”meget tætte”, og at hele familien er meget glade på Meghan og Harrys vegne.

Læs også: Hør Meghans private kælenavn til Harry på FaceTime-opkald

Vi er meget spændte på at høre mere om forholdet mellem Meghan, Harry og den britiske kongefamilie, når vi kan se det meget omdiskuterede Oprah-interview, som blandt andet allerede er døbt som udleverende og kontroversielt.

Læs også: Prins Harry synes, denne skuespiller skal spille ham i 'The Crown'

Imens vi venter på at kunne se Oprah-interviewet, kan du i galleriet herunder lære mere om den britiske kongefamilies medlemmer, når vi afslører, hvor meget de angiveligt er værd – og det er ikke så lidt endda!