Royalt kælenavn Hør Meghans private kælenavn til Harry på FaceTime-opkald

Foto: MEGA

Hertugen og hertuginden af Sussex, prins Harry og Meghan Markle, flyttede sidste år til Californien i USA efter, at de havde meldt sig ud af den royale, britiske familie. Og hvilken bedre måde at blive en del af den amerikanske kultur på end at tage en sludder for en sladder med James Corden?

James Corden havde nemlig inviteret prins Harry til at være en del af sit show: ’The Late Late Show’, og de tilbragte derfor en eftermiddag sammen med sightseeing og te i Los Angeles.

Læs også: Meghan fortæller sandheden i sjælden udtalelse om sønnen

Meghan kunne desværre ikke deltage i interviewet, og James ringede hende derfor op på Facetime fra Harrys telefon, hvor hun kom til at afsløre sit søde, private kælenavn til Harry – Haz.

Haz er efter sigende et kælenavn for prinsens fødenavn, Henry.

Læs også: 5 gange kronprinsesse Mary har iført sig H&M

James og Harry (eller skulle vi kalde ham Haz?) startede deres sightseeing udenfor det ikoniske hus, som var en del af ’The Fresh Prince of Bel Air’, og James mente, at dette var det perfekte hus til parret, som nu venter deres andet barn. Meghan mente dog, at de havde flyttet nok for nu:

”Jamen det er fantastisk. Jeg tror, at vi har flyttet nok for nu.”

Du kan se hele interviewet herunder, hvor Harry blandt andet fortæller omkring valget om at flytte og starte et nyt kapitel sammen med familien i Californien.

Læs også: Meghan: "Harry og jeg har mistet et barn"

Psst … Imens vi venter på at møde Meghan og Harrys kommende barn, så kan du scrolle gennem galleriet herunder, hvor vi har samlet et overblik over nogle af Meghans smukkeste graviditetsoutfits.

Se alle Meghan Markles smukke graviditetsoutfits

Læs også: Se alle de officielle bryllupsbilleder af prins Harry og Meghan Markle

 

 

 

Relaterede artikler