Royal babybule Meghan og Harry annoncer graviditet – og ærer samtidig prinsesse Diana

Foto: MEGA

På årets valentinsdag offentliggjorde parret nyheden om, at de venter deres andet barn med et fotografi, taget af deres ven, fotografen Misan Harriman, der på rekordtid er gået verden rundt.

Fotografiet er i sort/hvid. Prins Harry sidder på en nyslået græsplæne i parrets have i et afslappet look med bare fødder og åben skjorte. Over hans ben ligger Meghan i en hvid løs kjole. Parret smiler lykkeligt til hinanden - og med god grund. Under Meghans hånd er der nemlig en lille babybule. 

Men hvorfor offentliggøre det på Valentinsdag? Det er der en helt særlig grund til. 

Læs også: 5 danske og udenlandske stjerner, der afslørede deres graviditet på de sødeste måder

Prinsesse Diana var i tankerne

Gravidtetsnyheden kunne være blevet annonceret på en hvilken som helst anden dag. Men parret, der er kendt for at gå egne veje, delte ikke blot deres lykkelige omstændigheder, men inddragede samtidig prins Harrys mor, prinsesse Diana. 

Omid Scobie, kongehusekspert hos Bazaar, bemærkede hurtigt, hvordan graviditetsnyheden var meget lig prinsesse Diana og prins Charles’ tilbage i 1984, da de ventede prins Harry.

Scobie delte desuden ’The Daily Express’-forside fra den 14. februar 1984, hvor Diana og Charles også delte graviditetsnyheden på selvsamme dato, da de ventede prins Harry for 37 år siden.

Prinsesse Diana ærers endnu engang

Det er ikke første gang, at Harry og Meghan ærer og inddrager prinsesse Diana i kongelige ærinder. Da parret blev gift i maj 2018, var der også stærke referencer til prinsesse Diana for at hylde hende. Forlovelsesringen, som prins Harry selv havde designet med en gullig diamant, Meghans yndlingsfarve, har også to juveler påsat fra prinsese Dianas personlige samling.

Meghan fortalte i den forbindelse:

"Da jeg ikke har haft mulighed for at møde hans (prins Harry) mor, har det været vigtigt for mig, at hun var en del af det her sammen med os". 

Prins Harry tilføjede, at prinsesse Diana ville have været vildt begejsret over forlovelsen og bedste venner med Meghan. 

Se det smukke fotografi af parret her

Foto: Misan Harriman

I galleriet herunder kan du læse de regler, som medlemmerne af det engelske kongehus skal rette sig efter. Og det er ikke så lidt. 

Her er de 25 strenge regler, som det engelske kongehus skal følge

Læs også: Katy Perry og Orlando Bloom viser deres nyfødte datter frem og afslører navnet

Relaterede artikler