Kourtney er blevet forlovet
Foto: Mega
Celebrity

Kourtney Kardashian er blevet forlovet

af Emilie Østerby Bruun 18/10/2021
Søndag tog Kourtney Kardashian og Travis Barker næste skridt i forholdet, da trommeslageren gik på knæ på en strand i Montecito - og hun sagde ja! Se den lykkelige begivenhed her.

Efter offentliggørelsen har parret begge glædeligt delt ud af deres kærlighed til hinanden på de sociale medier, og fans har nysgerrige fulgt med.

Travis har blandt andet delt et håndskrevet kærestebrev på sin story på Instagram, og til MTVs Music Video Award refererede Kourtney til kæresten med ordene "future baby daddy"

Søndag tog parret skridtet videre i deres forhold, da Travis friede i midten af et kæmpe hjerte af røde roser på en strand i Montecito, Californien - og Kourtney sagde ja!

Læs også: Kendisser, du ikke vidste havde datet

Kourtney har delt det lykkelige øjeblik på sin Instagram-konto med teksten "for evigt". 

Hvordan Travis har fået ført Kourtney ned på stranden, uden hun anede uråd, med de mange (mange) roser, er ikke til at vide - men smukt ser det ud! Herunder kan vi se dem følges ned til rosenhjertet og oven i købet det intime øjeblik, hvor trommeslageren går på knæ for sin udkårne.

Også Kourtneys søster, Kim, delte en bedårende video af parret med teksten "Kravis for evigt", hvilket man må sige er en dejlig velkomst i Kardashian-klanen. 

Hvis du også er vild med cute kendispar, kan du i galleriet herunder se 9 kendispar, der får os til at tro på kærlighed.