Kilde bekræfter: Her er Kourtney Kardashians nye kæreste

Foto: MEGA

Kendis og realitystjerne, Kourtney Kardashian, har haft et dramatisk kærlighedsliv, som vi alle har fået lov til at følge med i. I familiens realityshow, Keeping Up With The Kardashians, har vi kunnet følge hende og ekskæreste, Scott Disicks, op- og nedture – og vi har oplevet flest af sidstnævnte …

Kourtney og Scott fungerer heldigvis godt som deleforældre og holder fortsat familieferier og andre familiearrangementer sammen. De har begge datet en del siden deres break-up, og Kourtney datede for eksempel den 20 år yngre Luka Sabbat i 2018.

Nu er der en ny romance i Kourtneys liv. Der har over længere tid været rygter omkring, at Kourtney angiveligt skulle date den 45-årige, Blink-182 trommeslager Travis Barker, men Kourtney og Travis har skudt rygterne ned.

”Kourtney er som en elsket ven. Jeg mener, jeg elsker hende til døde. Jeg elsker hendes familie til døde. Men ja, bare venner,” sagde Travis tilbage i 2019.

Læs også: Kendall og Kylie besøger dansk realityshow-location

Efter at Kourtney og Travis begge postede billeder på Instagram fra mor og momager, Kris Jenners sommerhus i Palm Springs, Californien, er der igen kommet gang i rygterne.

Foto: @travisbarker

En kilde tæt på Kardashian-familien bekræfter da også, at rygterne taler sandt: Travis er Kourtneys nye kæreste. Det er dog stadig meget nyt.

”Det har været meget low-key. De er et virkelig godt match, og Kourtneys familie elsker allerede Travis. De har været naboer og gode venner i årevis, og det er for nyligt blevet til mere end blot et venskab,” siger en tæt kilde ifølge E!.

Kourtney Kardashian og den nye kæreste Travis Barker.  Foto: MEGA

Kourtney Kardashian og den nye kæreste Travis Barker. 

Travis er stedfar til datteren Atiana på 21 år, og far til datteren Alabama på 15 og sønnen Landon på 17, hvem han alle har sammen med ekskonen Shanna Moakler. Det var da også Travis’ farkompetencer, som var noget af det, der især har tiltrukket Kourtney.

”Travis har altid haft et godt øje til Kourtney. Kemien har altid været der. De har en masse tilfælles, og Kourtney har altid følt sig tiltrukket til hvordan, Travis er som forælder. Han er en fantastisk far, og Kourtney elsker det ved ham. De nyder at slappe af hjemme sammen med deres børn, og alle kommer godt ud af det med hinanden. Det går godt, og de tager tingene stille og roligt lige nu,” siger den tætte kilde.

Læs også: Sidste afsnit af KUWTK er optaget: Se de søde farvelgaver

Vi er glade på Kourtneys vegne og spændte på at høre mere fra det nyforelskede par. Det er i hvert fald sjældent, at ting bliver holdt hemmeligt særligt længe i familien Kardashian/Jenner …

Travis skal dog være varsom, da han lige så hurtigt som han kom ind i familien Karadashian/Jenner, lige så hurtigt kan blive smidt ud igen. Se med i galleriet herunder, hvor vi giver et overblik over de personer, som er blevet smidt ud af Kardashian/Jenners inner circle. 

8 personer, som er blevet smidt ud af Kardashian-familiens indercirkel

Relaterede artikler