VMA 2021 Alle de vildeste looks fra den røde løber

Foto: Mega

Søndag den 12. september vendte MTVs Video Music Award stærkt tilbage efter, at pandemien sidste år satte en stopper for et live event.

Og der blev selvfølgelig skruet helt op for glam, da alle de store stjerner igen flokkedes på den røde løber.

Læs også: Se de smukkeste kjoler fra Venice Film Festivals røde løber 

Et af de looks, der fik størst opmærksomhed, var Megan Fox’ gennemsigtige, rhinstensbesatte Thierry Mugler kjole, der smøg sig om den 35-årige stjernes krop og afslørede en sølvfarvet g-streng, imens brystet forblev tildækket af et ekstra lag.

Foto: Mega

Det er ikke det første - og helt sikkert heller ikke det sidste - vi ser til de gennemsigtige kjoler, Beyonce og Kim Kardashian har blandt andre tidligere været iført vilde 'see-through' mesterværker.

Det var ikke kun Fox' kjole, der stjal opmærksomheden til musikeventet, også hendes præsentation af kæresten, Machine Gun Kelly, blev til et af aftenens store samtaleemner.

Skuespillerinden præsenterede, sammen med Kourtney Kardashian, kæresterne Machine Gun Kelly og Travis Barker, med referencen "our future baby daddies", og det er ikke gået ubemærket hen.

En anden stjerne, der stjal opmærksomheden på den røde løber, var den Amerikanske rapper Lil Nas X, der var iført et lavendelfarvet, custommade Atelier Versace suit.

Desuden fik den Award-vindende rapper for alvor slået fast, at 'the mullet' er tilbage. Rapperens look hylder på én og samme tid Lil' Kims VMA-outfit fra 1999 og musiklegenden Little Richard.

Foto: Mega

Én ting er sikkert: glitter, pink nuancer og bar hud var fællesnævneren for årets røde løber, og i galleriet herunder kan du se flere af stjernernes fascinerende looks.

VMA 2021 rød løber-looks

Læs også: Stjernernes første røde løber

Relaterede artikler