Foto: Instagram
Girl power

Her er den sjoveste Instagramprofil, der udgiver sig for at være North West

af Katrine Kæmsgaard 7/01/2020
Den 6-årige amerikanske kendisdatter, North West, har 703.000 følgere på Instagram. Eller... det har hende alias @norisblackbook i hvert fald, som er den sjoveste Instagramprofil, der udgiver sig for at være North West, og som slår de mest humoristiske posts op om Norths kendte familie. Se selv her.

North West, der er det ældste barn af reality-stjernen Kim Kardashian og rapperen Kanye West, er en ung kvinde med ben i næsen. Også selvom hun kun er 6 år. Hun har nemlig hyret den helt rette SoMe-redaktør, der har formået at give den unge reality-stjerne over 700.000 følgere på Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi tror nu ikke, det er North selv, der er født med en tyk ironi, men at det derimod er SoMe-redaktøren bag Instagramprofilen @norisblackbook, der har en skjult komiker indvendig, for scroller du den 6-årige feed igennem, kan du ikke undgå at få tårerne til at trille ned ad kinderne – på den gode måde.

North er nemlig ikke bleg for at gøre grin med sig selv, sine mostre og resten af kendisfamilien – specielt ikke, når det gælder sin egen mor.

Norths far er som bekendt den anerkendte rapper, Kanye West. En herre, der er en anelse mørkere i huden end sin kære hustru, og at datteren har fået sin fars kulør er noget, hun ofte ynder at gøre grin med overfor sin mor, der ofte bliver beskyldt for at imitere en mørkere kulør.

”OMG! Can you guys believe this tan? First the edges, now this. She wants to be me so bad," skriver North til ovenstående billede.

Læs også: Her finder Kardashian-søstrene deres unikke designer-vintagekjoler.

Norths moster, Kylie Jenner, er også en kvinde som de færreste, og folk fra hele verden elsker at følge hende på Instagram.

Uheldigvis har mosteren overhalet den verdenskendte Kim K i antal følgere, og det lader North ikke gå stille hen.

"Time to fire the social media team. I hope Larsa kept her resume updated. Also, new rule: To get into Sunday Service you and 10 of your friends must be following mommy. No exceptions!"

Stod det til hende, skulle hele kommunikationsteamet bag moderens Instagram-profil fyres, og nu tager hun sagen i egen hånd - og så ved hun, hvad "de unge" vil have: adgang til familiens Sunday Service selvfølgelig.

Læs også: Se Jennifer Anistons ansigt under Brad Pitts Golden Globe-tale.

Også Norths andre kendte mostre får lov til at blive offer for hendes humoristiske indslag. Her er det moster Kourtney, der står for skud.

"Since me and mommy fired Auntie Kourt from our show, she is looking for ways to enjoy the lifestyle she has become accustomed to while on a strict budget. I told her Dream said that something called @groupon has great deals on massages. However, if she wants to save money in the long term I suggested that she send her kids to massage therapy school. Long story short, Poosh and Reign got their license last week."

Hylende morsomt. Og det bedste af det hele? Det synes familien heldgivis også selv, for især Khloé Kardashian er en flittig 'liker' på siden.

Har du også lyst til at få daglige latteranfald over den humoristiske North, så kan du følge med på hendes Instagramprofil lige her.

Psst! Er du nysgerrig på Norths store familie, men har du nogle gange lidt svært ved at finde hoved og hale i, hvem der er hvem? Det forstår vi godt - men så se bare med i galleriet herunder, hvor vi giver dig overblikket over Alle Kardashian-søsternes børn og deres navne:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her