kardashian-vintage-kjoler-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Vintage

Her finder Kardashian-søstrene deres unikke designer-vintagekjoler

af Nikita Hoffmann Andersen 3/10/2019
Særligt indenfor de seneste år har Kardashian-søstrene virkelig steppet deres vintage-game op. Men ved du, hvor de finder skattene i form af gamle klæder fra f.eks Dior og Yves Saint Laurent? Kom med indenfor i vintage-skatkammeret, som du selv kan leje fra.

Kourtney, Kim, Khloé, Kendall og Kylie er ikke blege for virkelig at ’dress to impress’, når de skal posere på diverse røde løbere til prisoverrækkelser, lanceringsevents eller andre mere eller mindre almindelige gøremål, når man hedder henholdsvis Kardashian og Jenner til efternavn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tit og ofte poserer de i styles fra de internationale modehuses catwalk (de er f.eks. BFFs med Alexander Wang og Olivier Rousteing, der er kreativ direktør hos Balmain), men indenfor de seneste år er deres kærlighed til helt unikke vintagestyles desuden blomstret.

Og vi forstår dem godt.

Hvem drømmer ikke om at stjæle rampelyset – eller en masse Instagram-likes – på grund af en helt særlig, vintagekjole, som der med garanti ikke er andre, der møder op i?

Da den ældste søster i klanen Kourtney Kardashian mødte op til den yngste søster Kylie Jenners lanceringsevent på det nye hudplejebrand Kylie Skin den 22. maj 2019, var det i en helt særlig kjole.

Og da hun bar lige præcis i den sag, behøvede hun næppe at være nervøs for at møde en anden gæst i samme kjole. Den ultrakorte, pink stropkjole med mosaiklignende pailletter var nemlig en vintage-drøm fra Dior.

I et af de nyeste afsnit af familieserien Keeping Up With The Kardashians følger vi Kourtneys jagt på den helt rigtige kjole til hendes 40-års fødselsdag, som hun fejrede i april 2019, og her var den pink Dior-sag oppe at vende som en mulighed.

Det var dog ikke den kjole, der løb med sejren, for på den store dag var Kourtney iklædt en afslørende, lang kjole fra Versace, som hun fik af Kim Kardashian op til den store dag - Kim bar selv en kort, sort vintagekjole fra Atelier Versaces 1997 couture-kollection.

Kim Kardashian er nemlig også glad for vintagefund fra arkivet, og hende ser vi oftest i ældre kjoler fra Gucci, Versace, Thierry Mugler og Jean Paul Gaultier.

Og selv om vi godt er klar over, at deres efternavn og velstand giver dem adgang til en masse ting, som vi andre dødelige ikke kan nyde godt af, så kunne vi alligevel ikke lade være med at undre os over, hvor de mon fandt de unikke kjoler, og derfor har vi snaget lidt for at finde frem til svaret…

… Som vi har fundet. Svaret hedder nemlig Janet Mandell. Den Chicago-født kvinde har over tid har skabt et vintage-skatkammer med 3.500 kuraterede styles, der kan lejes – og en af dem er blandt andet den korte, pink Dior-kjole.

Læs også: Lej dine favoritstyles fra Ganni og forny din garderobe så tit du har lyst.

Showroomet skulle eftersignede rumme mode for over 15 millioner kroner, men så er hylderne altså også fyldt op med blandt andet Chanel-suits, Saint Laurent-kjoler, Van Cleef & Arpels-halskæder og en enorm samling af 1990’er Manolo Blahniks.

Janet Mandell tilbyder også pieces, der kommer lige fra catwalken, hvilket Kourtney benyttede sig af under sin ferie til Turks- og Caicosøerne i maj 2019. Her strålede den 40-årige mor til tre nemlig i et one-piece fra Saint Laurent, som hun havde fundet hos Janet Mandell.

Hvis du drømmer om at gøre Kardashian-søstrene kunsten efter, kan du browse hele Janet Mandells enorme udvalg på hendes hjemmeside HER.

Hvis du har planer om at lægge vejen fordi Chicago i den nærmeste fremtid (hun åbner også snart i LA), kan du også booke en tid i showroomet, hvor du kan finde det perfekte outfit, som du dernæst lejer for en uge.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her