Golden Globes 2020 Se Jennifer Anistons ansigt under Brad Pitts Golden Globe-tale

Foto: Mega

Forestil dig det lige. Du lever lykkeligt med din ægtemand igennem fem år, og I er i øvrigt et af Hollywood mest succesfulde og lækre par.

Lige indtil den dag han forlader dig til fordel for en gudbenådet smuk kollega (som han i øvrigt lige har indspillet en hel film med), og klip til 15 år senere, hvor manden så vinder en pris for sit arbejde, til et awardshow du også er inviteret til, og du skal derfor sidde og smile, mens du lytter på hans takketale og hele salens bifald til den mand, der forlod dig (som desuden senere også et gået fra den kvinde, han forlod dig til fordel for….)

Det lyder måske som et manuskript til en Hollywood-film, men nej, det blev faktisk virkelighed for Jennifer Aniston under årets Golden Globe Awards, der løb af stablen den 6. januar 2020.

Her vandt hendes ex-mand Brad Pitt nemlig en pris for Best Performance by an Actor in a Supporting Role in Any Motion Picture, og en takketale var selvfølgelig uundgåelig.

Læs også: Beyoncé slutter årtiet af i den vildeste kjole.

Men hvor kigger man så hen, når Brad Pitt holder tale, samtidig med Jen sidder iblandt publikum? På hende selvfølgelig. Det var der i hvert fald nogen, der gjorde, og derfor er hendes reaktion fanget på kamera til evigt skue. Se selv her:

 

 

Hun tager det nu pænt, hva? Klapper og smiler, og kun en enkelt gang hvisker og griner hun lidt sammen med veninden og sidemanden Reese Witherspoon.

Hvad mon de to skuespillerinder talte om...?

Jennifer og Reese var selvfølgelig ikke de eneste smukke kvinder, der var taget til Golden Globes i sæsonens flotteste rober. I galleriet herunder kan du se over 60 award-gæster på den røde løber:

Golden Globe 2020

 

Relaterede artikler