Her er 5 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med
Foto: All Over Press
Celebrity

Her er 6 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med

Af 0 22/02/2018
Prins Harry er officielt off-the-market, og det har måske knust dine mest realistiske prinsessedrømme. Men frygt ej! For der er stadig hele seks prinser derude, der er på udkig efter en prinsesse – skal det være dig?

Misforstå os ikke. Vi er naturligvis vilde med Prins Harry og Meghan Markle, det faktum at de er så søde sammen, og at de uden sammenligning ligner Sam og Joanna som revet ud af filmperlen Love Actually.

Men ELLE-redaktionens dagdrømme mellem photoshoots, møder og kaffeaftaler har da, ærligt indrømmet, blandt andet stået på Prins Harry og tanken om at rende ind i ham i Londons gader (heeelt tilfældigt...), ende sammen i dyb snak på en nyåbnet Poke Bowl café, snakke sammen til solen står op og pludselig være en del af det engelske aristokrati med alt, der hører til – men de dagdrømme har Meghan Markle, som bekendt forhindret. Men det går nok, det faktum taget i betragtning, at Prins Harry og Meghan Markle er intet mindre end virkelig, virkelig søde sammen og at Meghan Markle i sandhed er en power-kvinde med talent og ben i næsen. Ak ja - her må vi se os slået!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 30 romantiske kærlighedsfilm til dig

Og dog! For drømmen om at blive prinsesse en dag lever heldigvis videre. For der er stadig hele seks prinser derude, som stadig efter deres helt egen prinsesse, hvilket betyder, at du ikke behøver at pakke dine prinsessedrømme alt for langt væk.

Vi har gjort det nemt for dig at finde din helt egen prins i det royale single-land; for herunder er en oversigt over de prinser, som stadig er ledige og passer ind i dit romantiske narrativ. De fleste er endda på Instagram - så du kan snildt starte dine prinsessedrømme med et 'follow'!

Kronprins Hussein bin Abdullah af Jordan

Et opslag delt af Al Hussein bin Abdullah II (@alhusseinjo) den

21. Nov 2017 kl. 12:19 PST

Han er ung, han har mørke krøller, han går tit i jakkesæt og så hænger han ud med Angela Merkel. Hvis det ikke er definitionen på din drømmemand, så ved vi ikke, hvad der skal til.

Den 23-årige søn af Kong Abdullah og Dronning Rania er ikke alene kun royalt guf – han er også en stjerne på Instagram, hvor han deler billeder af sig selv i sit royale virke og af en mere afslappet fritid, som blandt andet står på fodbold, kampsport og flyveture over sit kommende land i helikopter. Og nå ja – så bliver han en dag konge af Jordan.

Sheik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum af Dubai

Et opslag delt af Fazza (@faz3) den

4. Okt 2017 kl. 5:02 PDT

Det første, du sikkert må sørge for med denne eventyrlystne mand (med et virkeligt langt navn!) er, at finde et passende kælenavn, der måske er nemmere at udtale. Det skal vi ikke blande os i. Det eneste, vi er her for at fortælle dig, er, at denne sheik er noget af en Instagram-kendis med en følgeskare, svarende til en smule under Danmarks befolkningstal. Her deler han billeder af sine mange dykkerture, sine falkejagter, store kameler som han åbenlyst har et stærkt bånd til, samt poesi der med garanti vil gøre dig blød i knæene.

Mon de kriterier er nok for dig? Hvis det moderne kærlighedsbrev du sender ham i Instagram direct ikke virker, kan han måske om ikke andet give dig et vellykket shoutout.

Prins Sébastien af Luxembourg

Et opslag delt af Luxembourg Royalty. (@luxembourg_royals) den

6. Aug 2017 kl. 9:58 PDT

Drømmer du om et hjem i Storhertugdømmet Luxembourg, et land som byder på storslået natur og finkulturelle oplevelser? Så må du hellere pudse dine franske og tyske gloser af, for Prins Sébastien af Luxembourg snakker begge sprog og er endda ledig på markedet.

Faktisk hedder prinsen helt officielt Prins Sébastien Henri Marie Guillaume, Prins af Luxembourg, Prins af Nassau og Bourbon-Parma, men heldigvis går prinsen i daglig tale under den kortere version. Selvom det lange navn virkelig emmer af ægte royalty.

Han er 25 år og den yngste af hele fem søskende. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig så meget om at blive dronning af et land i den nærmeste fremtid, hvilket giver langt mere tid til alt det sjove, som prinsen selv holder af; blandt andet klatring, skiløb, svømning og meget mere. Du skal altså ikke tænke på at lede et land, men derimod hygge dig med, blandt andet, at være aktiv i komfortable sko, mens hoffet sørger for dit velbefindende - det lyder virkelig ikke helt dumt, hvis du spørger os!

Prins Jean Christophe Napoléon Bonaparte

Et opslag delt af @theworldroyalties den

26. Jan 2017 kl. 7:52 PST

Ja, du læste rigtigt – Napoléon Bonaparte. Den 31-årige herre er en vaskeægte efterkommer af den franske kejser med samme efternavn, så hvis også personligheden er gået i arv, er Prins Jean altså en mand, der ved hvad han vil have og ikke er bange for at kæmpe for det. Denne prins er derudover teoretisk set kejser grundet særlige, franske slægtslove - det lyder da også meget sejt, ikke? Kejser-Jean er tilsyneladende på Instagram, men har desværre en privat konto, som sætter lidt en stopper for vores lyst til at stalke.

Til gengæld har han en LinkedIn-side. Mon I har fælles forbindelser? Du kan i hvert fald stadig tage temperaturen på dine prinsessedrømme med en InMail.

Prins Joachim af Belgien

Landet, som har beriget os med den lækreste chokolade og øl, har også beriget os med denne unge prins, som er noget af en sejllysten herre. Det er måske derfor en god idé at investere i et par søsygepiller, hvis du kun har øjne for Prins Joachim af Belgien. Og naturligvis hedder han ikke bare 'Prins Joachim af Belgien' - næ, han er født med det mere royale navn Joachim Karl-Maria Nikolaus Isabelle Marcus d'Aviano. Sådan.

Og ja, damer - det er hans kæreste til venstre på billedet, som han efter sigende stadig danner par med. De er dog ikke forlovede endnu, hvilket stadig giver dig en chance! Og hvis du nogensinde kommer til at sidde som hans date til en fornem statsmiddag, så forøg dine chancer ved at holde samtaleemnerne på maritime emner – og få læst op på både havområdestrategier og brakvandsområder inden, så du rigtig kan imponere.

Hans Højhed Prins Nikolai

Okay, piger. Dette er nok jeres største chance til dato, da han dagligt færdes rundt i Danmark - men i skal være hurtige, for en prins af denne kaliber er eftertragtet! Nikolai William Alexander Frederik, prins til Danmark, greve af Monpezat, er født den 28. august 1999, er ældste søn af prins Joachim og grevinde Alexandra og er nummer 7 i arvefølgen til den danske trone. Derudover er han nummer 326 i arvefølgen til den britiske trone, så i teorien er der faktisk stadig en chance for at blive engelsk prinsesse!

... og det ville da ikke være helt dårligt at være på fornavn med resten af den danske kongefamilie og sejle lange, afslappede ture med Kongeskibet Dannebrog, vel?

At Prins Nikolai er en charmerende fyr, slog han endnu engang fast under modeugen, da han på mest overraskende vis selvsikkert gik ned af catwalken iført Burberrys AW18-kollektion. Han er i sandhed 'a prince to watch'!

Held og lykke derude - og hold os endelig opdaterede, hvis det lykkedes for jer, at score en af disse seks single-prinser.

Psst... og hvis du finder prinsen på den hvide hest på grund af denne artikel og bliver prinsesse af enten Danmark, Jordan, Belgien eller en af de andre lande på listen, så regner vi altså med en bryllups-invitation!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her