Love Actually forudså Harry x Meghans forlovelse

Foto: Youtube

Julen er som bekendt hjerternes fest, og vi tog da også forskud på denne søde højtid, da Prins Harry og Meghan Markle offentliggjorde deres forlovelse sidst i november. Hjerter sukkede verden over, og håbefulde kvinder med storslåede prinsessedrømme måtte strege den charmerende prins af deres ’to marry’ liste.

Og vi kender alle Love Actually som den mest julede, eventyrlige kærlighedshistorie – men hvad har filmen fra 2003 og Englands nye royale par anno 2017 med hinanden at gøre?

Internettets nye favorit-fanteori er, at den elskede filmklassiker faktisk forudså Prins Harry og Meghan Markles romance, på den mest kære måde – og det er taget i betragtning at filmen altså har hele 14 år på bagen allerede.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Især på twitter har fanteorien om at Prins Harry og Meghan Markle ligner voksne versioner af Sam og Joanna eskaleret, og der er faktisk et par gode grunde til at den søde teori måske holder stik.

Den mest åbenlyse grund er den slående lighed mellem Prins Harry og Sam og Meghan Markle og Joanna. Har du lige set de røde lokker og lagt mærke til den søde, britiske accent som Harry og Sam deler? Og hvad med Meghan og Joannas amerikanske ophav og deres mørkebrune frisure?

Læg også mærke til, at Joanna er en talentfuld performer i filmklassikeren – og at Meghan Markle selv er bygget med en særlig sans for performance.

Et andet mere tungsindigt faktum, der fungerer som brænde under bålet på fanteorien er, at Sam på mest tragisk vis mister sin mor i en ung alder i Love Actually – præcis som Prins Harry gjorde da han selv var 12 år.

via GIPHY

Om den eventyrlige fan-teori er sand eller ej, er vel i sidste ende ligegyldigt – for tror vi ikke alle på julemirakler i decembers magiske måned, uanset om de er sandsynlige eller ej? Vi er her på ELLE i hvert fald vilde med både filmklassikeren fra 2003 og det nye, royale par. 

Psst... hvis du også er blevet inspireret til at se en julefilm i aften, kan du i galleriet herunder swipe  gennem de julefilm, der hittede mest det år, du blev født. Love Actually er selvfølgelig også på listen! 

Se hvilken julefilm der hittede det år, du blev født!

Relaterede artikler