hailey-bieber-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Instagram-statement

Hailey Bieber understreger, at hun er fuldstændig ligesom os andre

af Nikita Hoffmann Andersen 7/01/2019
Den 22-årige topmodel, Hailey Bieber, beviste i dag, at hun døjer med præcis de samme problemer som alle os andre. Det er nemlig hårdt at finde sig selv som ung kvinde, skriver den nygifte skønhed, der opfordrer til mere søsterkærlighed.

Hailey Bieber (forhenværende Baldwin) er 22 år gammel, topmodel og gift med en af verdens mest succesfulde sangere, Justin Bieber. Man skulle måske tro, at livet er problemfrit for unge kvinder i den boldgade, men i et langt og hjertefølt Instagram-opslag har Hailey lige bevist, at hun ikke er så forskellig fra alle os andre, som vi måske gik og toede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hailey og Justin har ikke spildt tiden i forhold til udviklingen i deres romantiske forhold, og Hailey har da også tidligere adresseret de mange negative kommentarer deres forhold har affødt på de sociale medier.

Denne gang har Hailey dog for alvor åbnet op, og i det lange, ømme opslag giver hun udtryk for, at hun, på trods af sit glamourøse liv, døjer med lavt selvværd og spekulationer vedrørende hvorvidt hun nu er god nok. Hver dag føles som en selvværdskamp for den unge blondine, der ellers er anerkendt vidt og bredt for sit udseende som model for blandt andre Topshop og Tommy Hilfiger.

Læs også: Sådan fejrede Justin og Hailey Bieber deres første nytår som ægtefolk.

Haileys opslag er skrevet på engelsk, men her har vi oversat det til dig på dansk:

”Som jeg træder ind i 2019, vil jeg gerne være mere åben omkring de ting, jeg bøvler med og være i stand til at være mere sårbar. Jeg er 22 år gammel, og sandheden er, at ligemeget hvor fantastisk mit liv ser ud udefra, så kæmper jeg… Jeg er usikker, jeg er skrøbelig, jeg har ondt, jeg frygter, jeg tvivler, og jeg har angst. Jeg bliver ked af det, jeg bliver vred. Jeg har haft flere dage, end jeg kan tælle, hvor jeg har fundet mig selv scrolle igennem Instagram, mens jeg sammenligner mig selv og mit udseende og føler, at jeg ikke er god nok, føler jeg mangler så mange ting, og jeg har det virkelig svært ved at være selvsikker i, hvem jeg er, fordi jeg hele tiden føler, at jeg ikke er god nok. Hver dag er en selvværdskamp for mig. Jeg skriver ikke det her for at få sympati, men simpelthen for at sige: Jeg er et menneske. Jeg er en ung kvinde, der er ved at lære, hvem jeg er, og det er virkelig fucking svært. Det er svært at finde ud af, hvem du er, men det er endnu sværere at blive pillet fra hinanden og sammenlignet med andre kvinder, mens man prøver på det. Der er dage, hvor jeg simpelthen er kunst på grund af det. Det ville være fantastisk, hvis andre unge piger og kvinder kunne finde det i dem selv at løfte hinanden op, og at stoppe med at få andre kvinder, som kæmper ligesom dem selv, til at føle sig inkompetente og mindre værd end. Vi har ALLE fejl, og det kommer aldrig til at ændre sig. Hvad jeg ved er, at Gud har skabt os som individer for en grund med vores egen skønhed, vores egen personlighed og vores egen historie, fordi der er en specifik plan for hver person, der er skabt, og han laver ingen fejl. Så i år vil jeg gøre mit bedste for bare at være MIG og være selvsikker i hvem, jeg er. For jeg er nok, og jeg er elsket, og du er nok, og du er elsket”.

Vis dette opslag på Instagram

stepping into 2019 I want to be more open, I want to be more open about the things I struggle with, and be able to be more vulnerable. I’m a 22 years old, and the truth is no matter how amazing life may look from the outside I struggle... I’m insecure, I’m fragile, I’m hurting, I have fears, I have doubts, I have anxiety, I get sad, I get angry. I have had more days than I can count where I’ve found myself scrolling through Instagram comparing myself, comparing my looks, feeling like I’m not good enough feeling like I lack so many things and really struggling to be confident in who I am because I constantly feel like I’m just not good enough. Every single day is a confidence battle for me. I’m not writing this for a pity party or for sympathy but just to simply say, I’m a human.. I’m a young woman, I’m learning who I am and, it’s REALLY FREAKING HARD. It’s hard finding who you are, but what’s even harder is being picked apart and compared to other women while trying to do that. There are days that I’m simply broken because of it. It would be incredible if other young girls and women could find it in themselves to lift each other up, to stop making other women who are struggling JUST LIKE THEM, feel incompetent and less than. We ALL have flaws, and that will never change. What I do know is, God made us individuals for a reason, with our own beauty, our own personalities, and our own story because there’s a specific plan and purpose for each and every human created and he makes no mistakes!! So this year I’m gonna do my very best to just be ME and be confident with who I am. Cause I am enough, and I’m loved, and you are enough and you’re loved.

Et opslag delt af Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) den

Med ét blev Hailey Bieber en helt almindelig ung kvinde, og vi kan ikke støtte nok op omkring hendes budskab.

Hailey Bieber følges af 16,8 millioner mennesker på Instagram, og 1,8 millioner af dem har allerede ramt ’synes-godt-om’-knappen på Haileys opslag. Hendes mand, Justin Bieber har ligeledes kommenteret opslaget: ”Det her er smukt, skat” og den kommentar i sig selv har tiltrukket næsten 40.000 likes.

Tilbage er kun at håbe, at Hailey får indfriet sine forhåbninger for 2019, der for os alle burde være året, hvor vi arbejder ekstrahårdt for at løfte hinanden op. Kvinde til kvinde.

Psst! Vi synes ikke, der er grund til at sige andet end "Aww", når vi ser billeder af Hr. og Fru Bieber. Tjek selv i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her