Nytårsfest Sådan fejrede Justin og Hailey Bieber deres første nytår som ægtefolk

Foto: MEGA

Når du hedder Justin Bieber og er en af verdens største musikfænomener – eller hvis du hedder Hailey Bieber og er gift med førstnævnte – kan nytårsaften simpelthen ikke fejres i stilhed.

Det superrige unge par har netop slået sig ned i Justins hjemland, Canada, men det var dog ikke her, de fejrede nytåret. Popdrengen og modellen bruger også meget tid i Los Angeles og New York, men heller ikke de to amerikanske stater vandt nytårslotteriet hos Mr. og Mrs. Bieber.

Læs også: Kim Kardashian og Kanye West venter angiveligt baby nummer 4.

Ifølge kilder sagde Justin Bieber og Hailey Bieber nemlig ikke Hello til 2019, men derimod Aloha. Parrede fejrede deres første nytår som ægtefolk sammen med Justins venner i Oahu, Hawaii.

”De fejrede alle sammen nytåret sammen og gruppen hang ud på Waikiki-stranden” fortæller en kilde til People Magazine, der også kan berette om, at Justin surfede på standen, hvorefter han betalte en frokost til hele holdet på restauranten, Duke’s på Waikiki-stranden.

Om aftenen festede det unge kendispar blandt andet med den 40-årige præst og ven, Carl Lentz, hans kone, Laura Lentz og den professionelle surfer, Kelia Termini ved en privatfest.

Kelia Termini, Hailey Bieber og Laura Lentz. Foto: @keliamoniz

Kelia Termini, Hailey Bieber og Laura Lentz.

Både Laura og Kelia delte Instagram-stories fra aftenen, der viste hvordan gruppen sluttede årets sidste dag af med et hyggeligt bål.

Foto. @lauralentz

Det unge Bieber-par, der ikke har været nærige med at dele ud af deres kærlighed offentligt, har ifølge Hailey Bieber ikke planer om, at få børn lige foreløbig.

Dog har it-parret allerede udvidet familien en smule, idet de for nyligt erhvervede sig hunden, Oscar Bieber. Oscar ønskede sine forældres mange millioner af Instagram-følgere god jul på det sociale medie, men hvorvidt han også var med mor og far på Hawaii, ved vi dog ikke.

Relaterede artikler