Justin + Hailey Hailey Bieber adresserer de negative kommentarer omkring sit ægteskab med Justin

Foto: MEGA

Hvis der er ét Hollywood-ægteskab, som har fået særlig meget opmærksomhed gennem det sidste halve år fra medierne såvel som fra offentligheden, så er det foreningen mellem popsangeren Justin Bieber og modellen Hailey Bieber (forhenværende Baldwin).

Reaktionerne fra omverdenen har været mange og forskelligartede. Udover de sædvanlige lykønskninger i forbindelse med deres nylige bryllup, så er onde tunge også kommet med deres uforbeholdne meninger om brylluppet.

De negative kommentarer, som primært finder sted på de sociale medier, går blandt andet på, at parret er naive, fordi de haster sig ind i et ægteskab deres unge alder taget i betragtning. Der er også dem af den lidt grovere karakter, som går på, at Justin Bieber er skyld i Selena Gomez seneste hospitalsindlæggelse, og at Hailey kun er blevet gift med Justin for at udnytte hans navn og penge – av for den da! 

Læs også: Hailey Bieber åbner op omkring fremtiden med børn 

Det har ikke tidligere ladet til, at parret har været synderligt påvirkede af alle de negative kommentarer, men nu adresserer Hailey de mange negative kommentarer i en række følelsesladede Instagram Stories på sin egen profil. Her åbner hun blandt andet op omkring den angst, hun føler ved at anvende sociale medier som resultat af de negavtive kommentarer.

Samtidig benytter den unge model lejligheden til at give et opråb om, at vi generelt skal vise mere kærlighed overfor hinanden: 

Foto: Instagram - @haileybieber

Foto: Instagram - @haileybieber

Foto: Instagram - @haileybieber

Foto: Instagram - @haileybieber

Foto: Instagram - @haileybieber

Foto: Instagram - @haileybieber

I kølvandet på disse budskaber bliver det spændende at se, om Haileys opsang har efterladt nogen med en dårlig smag i munden og dermed kan være med til at nedbringe antallet af negative kommentarer, eller om online-trollingen fortsætter... 

For Hailey og Justins skyld håber vi selvfølgelig på det første! 

Relaterede artikler