Foto: Mega
Kærlighedserklæring

Chrissy Teigen og John Legend bryder begge tavsheden efter deres graviditetstab

af Karen Emilie Thalsgaard 20/10/2020
Chrissy Teigen og John Legend bryder efter tre uger tavsheden, og giver hele verden en varm og kærlig opdatering efter deres hjerteskærende tab af sønnen Jack. Se, hvad de skriver her, og hør John Legends ultimative kærlighedserklæring.

Det er præcis tre uger siden, den lille familie måtte gennemgå enhver forælders værste mareridt, nemlig tabet af deres ufødte søn Jack. Den forfærdelige tragedie, der startede som mindre graviditetskomplikationer, endte ud i en ulykkelig og hjerteskærende situation, der fik familien til at trække sig tilbage fra alle sociale- og online medier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu har de brudt tavsheden med ordene: "Vi er stille, men vi har det okay". Ordene blev ledsaget af et rørende og kærligt billede af et tweet, skrevet af John Legend til Chrissy: "Jeg har stor respekt for den styrke, du har vist gennem de mest udfordrende øjeblikke. Det er en gave kunne bringe liv til verden. Vi har oplevet miraklet, kraften og glæden ved denne gave, og nu har vi også mærket dens iboende skrøbelighed."

View this post on Instagram

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Han afslutter med at skrive: "Vi har hørt så mange historier, om hvordan andre familier også har oplevet denne smerte, men som lider i stilhed. Det er en klub, ingen ønsker at være en del af, men det er trøstende at vide, at vi ikke er alene." Sådan lød ordene bl.a. fra sangeren, der ligeledes dedikerede sin hjerteskærende sangoptræden ved Billboard Music Awards til Chrissy Teigen. All of Me-sangeren, gjorde, hvad han kunne, for at holde sine tårer tilbage, da han sang: "Vi vil aldrig bryde / Bygget på et fundament / Stærk nok til at blive / Vi vil aldrig bryde / Når vandet stiger / Og bjergene ryster / Vores kærlighed vil forblive." I alt mørket er det her måske det sødeste, vi længe har læst.

Du kan desuden læse hele John Legends tweet lige her, og ja, husk Kleenex, det får du brug for!

Og vi er tydeligvis ikke de eneste, der synes at John og Chrissy er ekstraordinære søde. Hans 38-årige The Voice-kollega, Kelly Clarkson, der var vært for prisuddelingen, gav dem også en helt speciel hilsen: "John Legend er et af mine yndlingsmennesker på denne planet, og det er let for os alle, at have det sådan med ham, fordi han og Chrissy bare har den mest varme måde at invitere os alle ind i deres verden - både i medgang og modgang." Og fortsatte: "Vores hjerter går ud til jer begge i denne meget vanskelige tid, og jeg er taknemmelig for, at I fortsætter med at dele jeres lys og talent med os alle ..."

Læs også: Kom indenfor i Chrissy Teigen og John Legends hjem, der er sat til salg for 150 mio. kroner

En ting er sikkert - Chrissy Teigen og John Legend løber helt klart med statuetten for årets sødeste og mest inspirerende Hollywood-par. At de ikke er bange for at vise bagsiden af et liv, der mest af alt ser glamourøst og glimmeragtigt ud, men i den grad illusterer, at de også bare er helt almindelige mennesker, er cool og relaterbart. Hatten af for det!

Og hvis du ligesom os ikke kan få nok af det cute Hollywood-par, så swipe igennem galleriet og se alle de gange, hvor vi lige forelskede os lidt mere i de to turtelduer.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her