Familietab Chrissy Teigen deler hjerteskærende tragedie: ”Vi befinder os i den slags smerte, du kun hører om"

Foto: Mega

Den forfærdelige tragedie, der netop har ramt den lille familie i Los Angeles, er hjerteskærende og virkelig ærlig, og er der noget vi beundrer den 34-årige model, Chrissy Teigen for, så er det at hun både deler ud af den glamourøse Hollywood-vibe hun befinder sig i, men også alt det bagom, der ikke er ligeså lyserødt og glimmeragtigt.

Hvilket hun netop har gjort med sit seneste instagram-opslag. 

Her deler hun fem sort-hvide-billeder og et langt indlæg, der beskriver den smerte og ulykkelige situation familien befinder sig i – hun skriver bl.a.: ”Vi er chokerede og befinder os i den slags smerte, du kun hører om, den slags smerte, vi aldrig nogensinde har følt før. Vi var ikke i stand til at stoppe blødningerne og give vores baby, det blod, han havde brug for, på trods af utallige forsøg med blodtransfusioner. Det var bare ikke nok.”

Læs også: Se den sødeste gave Taylor Swift har foræret Gigi Hadids datter

Chrissy Teigen og John Legend, som i forvejen er forældre til Luna på fire år og Miles på to år, har fået hjælp til deres to første graviditeter via IVF-befrugtning (som er en forkortelse for reagensglasbehandling, der står for In Vitro Fertilisering og betyder, at befrugtningen foregår uden for kvindens krop i et glas), så da Teigen blev gravid for tredje gang uden kunstig befrugtning, var hun ærlig talt i chok, da hun slet ikke troede at det var muligt. Og selvom hun har været meget ærlig om deres fertilitets-kamp, så udtalte hun for nyligt at IVF-graviditeter føles ”urørlige og sikre”, og at denne graviditet efterlod hende usikker og bekymret. Det var derfor også forfærdeligt for hende, da hun tidligere på ugen delte med sine 31 millioner følgere, at hun var begyndt at bløde i en grad, der var så alvorlig, at hun både frabedte sine følgere at komme med gode råd, om hvorfor hun blødte, men også måtte lade sig indlægge på hospitalet. I den forbindelse afslørede hun også, at hendes moderkage var ”virkelig, virkelig svag”.

Hvilket skulle vise sig at være starten på den ubærlige tragedie, familien nu befinder sig i: ”Hverdagen kan ikke være fuld af solskin,” udtalte parret. "På den mørkeste dag sørger vi, vi græder øjnene ud. Men vi vil også kramme og elske hinanden endnu hårdere og komme igennem det."

Læs også: Kom indenfor i Chrissy Teigen og John Legends hjem, der er sat til salg for 150 mio. kroner

Chrissy og John, der normalt ikke har navngivet deres børn før de er kommet til verden havde af en eller anden årsag allerede navngivet lillebroren, der skulle have beriget deres liv yderligere, med navnet Jack.

Vi beslutter aldrig vores babyers navne indtil det sidst mulige øjeblik efter deres fødsel, lige før vi forlader hospitalet. Men vi var af en eller anden grund begyndt at kalde denne lille fyr i min mave Jack. Så han vil altid være Jack for os. Jack arbejdede så hårdt for at være en del af vores lille familie, og det vil han være for evigt.”

Og er der et tidspunkt, hvor 31 millioner følgere og de sociale medier generelt kommer til sin ret, så er det når kærlige, varme og rørende kommentarer sendes afsted, som den bedst mulige støtte i så forfærdelig en situation. Hvilket også har været tilfældet for Chrissy, der har modtaget tusindevis af varme ord og tanker fra hendes venner og bekendte. Heriblandt Kim Kardashian, der skriver: ”Vi vil altid være her for dig og elsker jer så meget.” Hailey Bieber skriver: ”Jeg er så ked af det. Tænker på dig og John, beder for jer og sender jer så meget kærlighed i løbet af denne tid.” Og Paris Hilton: ”Mit hjerte græder for dig og John. Jeg er så ked af dit tab. Jeg sender dig og din familie så meget kærlighed. Elsker dig smukke”. Dem, og mange andre, har tilkendegivet deres støtte og sorg over parrets tab, hvortil Chrissy skriver tilbage: ”Vi føler al jeres kærlighed og værdsætter den virkelig.”

Læs også: Chrissy Teigen sværger til dette hudplejeprodukt til under 500 kroner

Hun afslutter med ordene: ”Til vores Jack - jeg er så ked af, at de første øjeblikke i dit liv blev mødt med så mange komplikationer, at vi ikke kunne give dig det hjem, du havde brug for, for at overleve. Vi vil altid elske dig.

Vi sender en masse virtuelle tanker til parret, som vi ikke er i tvivl om nok skal komme igennem deres store tab. John Legend og Chrissy Teigens kærlighed har nemlig gang på gang gjort os varme om hjertet. De beviser i den grad for os, at ægte kærlighed findes derude og med den kan man komme igennem det meste. Derfor har vi fundet 22 beviser på parrets uovertrufne kærlighed til hinanden, som vi synes I skal swipe igennem ovenpå den hjerteskærende fortælling.

X gange, vi er blevet forelskede i Chrissy Teigen og John Legend

Relaterede artikler