Hus til salg Kom indenfor i Chrissy Teigen og John Legends hjem, der er sat til salg for 150 mio. kroner

Foto: Mega

Musikeren, John Legend, og modellen, Chrissy Teigen, har valgt at sætte deres hus til salg for hele 24 mio. dollars, altså 150 mio. kroner!

Parret købte huset for 14 mio. dollars af sangerinden Rihanna tilbage i 2016, og det er intet mindre end 790 m² stort, ligesom det rummer syv soveværelser og otte badeværelser fordelt over to etager. 

Parret har altså sat huset til salg for hele 10 mio. dollars, altså godt 62 mio. kroner, mere end de selv købte det for, men de har også lavet en del forbedringer i huset. De har b.la. ændret husets facade fra hvid til grå, ændret det indvendige interiør med tilføjelser som egegulve, stålvægge og et skræddersyet mandala-mønstret loft fra Thailand. Ændringerne af huset er blevet gjort i samarbejde med parrets faste indretningsdesigner, Don Stewart, der også har stået for indretning og renovering af parrets tidligere hjem. 

Læs også: Chrissy Teigen sværger til dette hudplejeprodukt til under 500 kroner

John Legend og Chrissy Teigens beslutning om at sælge deres hus kommer efter annonceringen af Chrissy graviditet. De to har i forvejen to børn sammen, datteren Luna på 4 år og sønnen Miles på 2 år, og den lille nye kommende baby bliver derfor en glædelig forøgelse af familien, der lige nu består af fem familemedlemmer. For udover at Chrissy Teigen og John Legend bor sammen med deres to børn, bor de faktisk også sammen med Chrissy Teigens mor (som du ofte kan spotte på Chrissys madlavningsstories.)  

Læs også: Kom indenfor i Kendall Jenners nye millionhjem i Los Angeles

Forøgelsen af familien betyder derfor, at de nu får brug for endnu mere plads, end den de allerede har. Familien er midlertidigt flyttet til et noget mindre hus, der ”kun” har kostet dem 31,8 mio. kroner, blot få kilometer væk fra deres gamle hus.

Er du også blevet nysgerrig på, hvordan et hus til 150 mio. kroner ser ud? så kig med i galleriet nedenfor. 

Kom indenfor i Chrissy Teigen og John Legends palæ, der netop er sat til salg for hele 150 mio. kroner

Relaterede artikler