Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Sidsel Alling

af Katrine Kæmsgaard 24/01/2020
Hvad er dit næste køb? Dit højeste ønske? Hvornår er du gladest? Og hvornår græd du sidst? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi taler med herinde på ELLE-redaktionen.

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech og Karoline Dalls venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I dag byder vi velkommen til Sidsel Alling her i venindebogen.

Sidsel er nybagt mor til datteren Helle, og når hun ikke render gader og stræder rundt med barnevognen, styrer hun slagets gang hos Mads Nørgaard, hvor hun arbejder som kommunikationschef.

Følger du med på sidelinjen får du indblik i Sidsels liv på en upoleret, ærlig og yderst inspirerende måde. Hun er en mester til at bære en oversize blazer, og så har hun en manke, der er to die for.

Læs med nedenfor, når Sidsel fortæller om sit drømmeerhverv som barn, hendes jagt efter den perfekte taske, og hvad der giver hende hjertebanken.

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Sids.

Alder: 32.

Livret: Pasta i næsten alle afskygninger – især den fyldte pasta med sauce af stegesky på Mangia.

Da jeg var lille, ville jeg være: Brandmand – planen var, at min mor skulle starte branden, og jeg skulle slukke den #teamwork.

Mit bedste køb nogensinde: Jeg brugte næsten to år på at finde min sorte ‘Prada Canapa Grommet’-taske. Da jeg havde givet op og slået alle alarmer fra på alle reseller-sites, skrev en sød læser til mig, at hun havde spottet den på Vestiaire Collective, og jeg købte den 3 minutter efter. I en lidt større skala er det min lejlighed på Frederiksberg, næsten hver dag er jeg taknemmelig for at bo så lyst og rart. Især når jeg er på barsel og er hjemme hele tiden.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Sød, sjov og kreativ.

Min absolut yndlingsby er: Jeg bliver aldrig træt af Paris, og jeg glæder mig til at besøge byen på ny med min datter Helle.

Det har jeg altid i tasken: Jeg er virkelig dårlig til at ’pakke’ en taske, så jeg har næsten altid kun telefon, pung og nøgler med. Jeg mangler altid læbepomade, minttabletter eller ekstra kontaktlinser.

Sidste gang jeg græd, var: Jeg har altid haft ekstremt let til tårer og græder ofte. Sidst græd jeg af træthed, fordi min datter ikke ville falde i søvn midt om natten.

Mit næste køb er: New Balance 860 som jeg købte under min graviditet i håbet om, at jeg kunne passe dem efterfølgende, men mine fødder er vokset et nummer, så de er solgt videre, og jeg skal nu finde et par i str. 42,5.

Jeg vil gerne blive bedre til at: At rydde op. Jeg bliver mega påvirket af rod omkring mig, men er selv skyld i det meste.

All time favorite movie: Ser Notting Hill et par gange om året, og jeg bliver aldrig træt af den.

Jeg er komplet afhængig af: Min telefon og Instagram. Scroller flere timer om dagen, end jeg tør indrømme.

Det gør mig vred, når: Når jeg støder panden mod muren, eller hvis nogen prøver at forklare mig noget, jeg ikke forstår.

Jeg er gladest, når: Når solen skinner ind i min stue, og min baby sover. Eller når jeg finder et scoop på et loppemarked eller Vestiaire Collective, så får jeg hjertebanken af glæde.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Jeg havde i årevis en pagt med en gruppe veninder om, at hvis ‘American Boy’ med Kanye West kom på, skulle vi smide, hvad vi havde i hænderne og mødes på dansegulvet. Det var lige meget, om du endelig var kommet frem i barkøen eller var ved at score i et hjørne. Det var vores anthem. Ellers er jeg nem at imponere med 90’ernes r’n’b eller alt, hvad Timbaland har produceret.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Store bløde striktrøjer, helst i kashmir. Jeg har måske 15-20, og det er altid det, jeg kigger efter i butikker. Det er lidt af en afhængighed.

Mit højeste ønske er: Lige nu drømmer jeg om en ny sofa og kunst til min stue. Gerne et stort billede af Emma Kohlman.

Guilty pleasure: Jeg ser virkelig meget tv, både gode serier og alt med genbrug, auktioner og antikjagt.

Jeg er stolt af at: Lige for tiden er jeg stolt af min lille nye familie. Min kæreste og min datter Helle. Er ikke god til at rose mig selv, så øver mig ekstra meget på min barsel, hvor det at nå at spise morgenmad kan være en lille sejr.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her