Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Josephine Bredsted

af Katrine Kæmsgaard 7/02/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi taler med herinde på ELLE-redaktionen.

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline DallsSidsel Alling og Anna Sarlvits venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge er det den kreative konsulent og co-founder af The V Movement, Josephine Bredsted, som besøger vores venindebog. 

Vi beundrer og misunder Josephines mod, kæmpe engagement, smilende ansigt, og at hun altid kan være så imødekommende mod alle - ligegyldigt, om det er i det virkelige liv eller igennem hendes kærlige mails. 

Læs med her når Josephine giver sit trick på den bedste måde at slappe af på, når hun fortæller, hvad hun altid bærer rundt på i tasken, og hvad hendes næste køb skal være. 

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Jose.

Alder: 31.

Livret: Jeg elsker virkelig mad, så en livret er svær, men det israelske køkken er virkelig en favorit.

Da jeg var lille, ville jeg være: Designer eller sygeplejerske. Og det er faktisk ret sjovt, fordi jeg som voksen arbejder i modebranchen og altid har været kreativ, og så interesserer jeg mig meget for holistisk sundhed.

Mit bedste køb nogensinde: Var det surfboard jeg gav min kæreste i julegave. At opleve hans glæde for surfing og naturen er så inspirerende. Han har lært mig så meget om at komme ud af byen og tæt på naturen.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Social, omsorgsfuld og arbejdsom.

Min absolut yndlingsby er: København. Jeg flyttede hertil som 19-årig og har elsket byen lige siden. Mange tænker ikke over, hvor heldige vi er ved at bo i en by, der har så mange muligheder, men på samme tid er enormt tryg. Vores levestandard er vildt høj og den sikkerhed gør, at vi har langt større mulighed for at forfølge vores drømme.

Det har jeg altid i tasken: En flaske vand, pung, noget til læberne, min AirPods og en banan. Man ved jo aldrig, om man går sukkerkold.

Sidste gang jeg græd, var: En søndag, hvor jeg var virkelig, virkelig træt. Jeg har enormt meget energi og drive, men nogle gange kan jeg godt komme til at presse mig selv for hårdt. I stedet for at holde pauser kører jeg bare på full on, hvilket resulterer i, at jeg bliver udmattet. Grunden til at jeg græd, var, at jeg blev mindet om, at det er ok ikke at være perfekt hele tiden.

Mit næste køb er: En kropsbehandling hos Fattima Loreen. Det, jeg bruger flest penge på, er noget kosttilskud, træning, krops- og ansigtsbehandlinger og mad. For mig er det den bedste investering, da man ikke kan sætte en pris på sit eget helbred. Om det er fysisk eller psykisk, betyder en sund hjerne og en stærk krop, at man kan det, man vil.

Jeg vil gerne blive bedre til at: At give slip og slappe af. Jeg har aldrig været god til at sidde stille, hvilket også er ok. Men bare fordi jeg kan og vil meget, skal jeg huske at tage pauser. Ellers gør min krop det for mig, og det er bedst at kunne sige fra inden. Det handler om at finde balance.

All time favorite movie: Marie Antoinette af Sofia Coppola. Den film er så stimulerende på alle punkter. Det helt fantastiske visuelle univers, smukke kostumer, det episke soundtrack og den historiske fortælling. Jeg er lidt af en historienørd, så denne film kan jeg se igen og igen.

Jeg er komplet afhængig af: Varme bade. Jeg ELSKER et varmt bad. Jeg er begyndt at tage varmt bad om aftenen. Det får mine muskler til at slappe af og den kulde, du mærker efter badet, sender besked til din hjerne om, at du skal gå til ro. Det er et godt trick, hvis man har svært ved at slappe af.

Det gør mig vred, når: Der bliver set ned på mennesker, der ikke har samme muligheder som én selv. Sladder, tale bag om andres ryg eller nedgøring af mennesker, der ikke kan forsvare sig selv. Det kan gøre mig vred, fordi det er uretfærdigt, men jeg giver også slip på den vrede igen. For andres behov for at være ude i andre, eller behandle andre dårligt er aldrig personligt, det handler om deres en utilstrækkelighed og dårlige selvværd.

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med de mennesker, jeg elsker. Så er jeg virkelig glad.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Temperature med Sean Paul.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Min totalt 00’er, multifarvede Louis Vuitton-taske, som er købt vintage. Den har bruge plads til træningssko, vandflaske og nøgler.

Mit højeste ønske er: At jeg bliver ved med at gå efter det, jeg drømmer om og ikke bliver styret af frygt fra mig selv eller andre.

Guilty pleasure: BLAND SELV SLIK OG IS! Jeg kunne spise det hver dag.

Jeg er stolt af at: Jeg som iværksætter har været med til at starte en bevægelse og sætte fokus på, hvad det vil sige at leve mere i harmoni med krop og sjæl. Jeg har været min egen chef og lyttet til min intuition.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-05-17/arket-.png

Arket, 490 kr.

Køb her
/2022-05-17/gannishorts.png

Ganni, 1.400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/costop.png

Cos, 320 kr. 

Køb her
/2022-05-17/arket.jpg

Arket, 490 kr. 

Køb her
/2022-05-17/guccimiinto.jpg

Gucci, Boozt, 2.090 kr. 

Køb her
/2022-05-17/esteelaudersephora.png

Estée Lauder, Sephora, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/coskjole.png

Cos, 790 kr. 

Køb her
/2022-05-17/andotherstoriesballerina.png

And Other Stories, 650 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ganniblazer.png

Ganni, 2.500 kr. 

Køb her
/2022-05-17/chanelmatas.jpg

Chanel, Matas, 380 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ecooking.png

Ecooking, 240kr. 

Køb her
/2022-05-17/ginatricotbukser.png

Gina Tricot, 250 kr. 

Køb her
/2022-05-17/junabahne.png

Juna, Bahne, 750 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtop.png

H&M, 180 kr. 

Køb her
/2022-05-17/framacareofcarl.png

Frama, Care Of Carl, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/remainboozt.png

Remain Birger Christensen, 900 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekdayjeans.png

Weekday, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/pernillecorydon.jpg

Pernille Corydon, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/haykitchenone.jpg

Hay, Kitchenone, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtaske.png

H&M, 350 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekendbymaxmaraboozt.png

Weekend By Max Mara, Boozt, 1.700 kr. 

Køb her