Ugens sunde anbefaling: California Kitchen

Ugens sunde anbefaling - California Kitchen

Here comes the sun!

Tilbage i november, hvor det var allermest mørkt, vådt og trist, åbnede en lille solstråle på Nørrebrogade. Navnet er California Kitchen, og når du besøger stedet, forstår du straks hvorfor. Foruden at servere lækre moderigtige bowls i alle regnbuens farver med grøntsager, quinoa, ris, fisk, kylling, tofu eller 100% veganske versioner, så emmer det store lokale med højt til loftet af Cali-vibes ud over det sædvanlige.

Læs også: Opskrift: Regnbuedrinks på hjemmelavet juice

En ting er indretningen, som sender dig mod fjerne kyster med store bananpalmer, små citrustræer og fornemmelsen af sand mellem tæerne. Det mest mærkværdige er dog den ’kunstige sol’, der er specielt indbygget i loftet og som sender lyse stråler rundt i lokalet, som sad du lige under den ægte vare.

Menuen står som sagt på bowls, som allerede i 2016 udviklede sig til en kæmpe trend, når det kommer til den sunde livsstil. Vi ELLEsker nemlig at få serveret vores farverige mad velanrettet i en fin skål, og vi vil fremover kun komme til at se endnu mere til den måde at spise på. Hos California Kitchen kan du få noget til enhver smag, hvad enten du er vegetar, veganer eller glad for fisk eller kød. De har både kolde og varme bowls og har også en suppe på menuen.

Se også: Opskrift: Rødbedesalat med quinoa og feta 

I kølemontreren kan du finde fine flasker med kombucha (fermenteret te, som indeholder gode stoffer til især din fordøjelse), kokosvand eller du kan vælge at slutte af med at forkæle dig selv med deres veganske chokolademousse.

Du finder California Kitchen på Nørrebrogade 12, 2200 København N. og på Instagram lige her.

I galleriet nedenfor har vi samlet nogle billeder af maden og stemningen på California Kitchen... 

Ugens sunde anbefaling: California Kitchen

Relaterede artikler