Sundhedsredaktørens 10 marts-favoritter

Foto: Stephanie Bang

Vi ELLEsker sundhed, og hver måned deler ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, lystigt ud af alle sine sunde tips på de faste 'sund'-sider i ELLE-magasinet. Men faktisk rækker sundhedsredaktørens viden, gode råd og sunde nyheder langt ud over de faste sider i magasinet. Derfor har vi dedikeret hele ELLEs april-nummer til sundhed, der går hånd i hånd med den allestedsnærværende og ultra-sporty 'athleisure-trend', der er blevet spottet på mange internationale runways denne sæson.

Læs også: Disse sunde trends skal du holde øje med i 2017 

Det store fokus på sport, sundhed og velvære både i månedens ELLE, i modebilledet og i dagens Danmark giver anledning til, at Stephanie Bang som noget nyt hver måned vil dele sine 10 sunde favoritter på ELLE.dk med nye lækkerier inden for kost, motion, vitaminer og sunde anbefalinger. Enjoy!

I denne måned har Stephanie fokus på at komme i sommer-topform, og derfor vil du blandt hendes favoritter finde hendes hårde, men konsekvente træner, der presser hende til at yde sit bedste flere gange om ugen.

Psst...! Læs alt om Stephanies benhårde bootcamp og ELLE redaktionens sunde challenges her! 

Blandt favoritterne findes også et par yderst fine – og endda bæredygtige – sneakers, der lige til at tage med ud på en dejlig løbetur i den friske forårsluft.

Men det drejer sig selvfølgelig ikke kun om træning og motion. Stephanie giver nemlig også sit bud på, hvor du finder den perfekte avocadomad, samt hvilken bager du skal søge mod, for at finde det lækreste rugbrød.

Hvis du er sulten på mere af det gode, der har med sundhed, sport og atletiske modereferencer at, så skynd dig at få fingrene i ELLEs april-magasin, der er på gaden indtil 30. marts 2017! Du får tilmeld et stort interviwe med hele Danmarks tennnins-darling, Caroline Wozniacki, der ærligt fortæller om vejen til at blive en af verdens største sportsstjerner. Det er en historie, alle bør læse! 

Kig med i galleriet og se de 10 sunde favoritter denne måned - og måske kan du finde lidt inspiration til at gå den lyse sæson i møde med masser af energi og overskud.

Sundhedsredaktørens 10 marts-favoritter

Relaterede artikler