ELLE-redaktionen tester: 4 nye måder at være sund på

Da ELLE-redaktionen i sin tid var samlet for at braine på vores sunde, sporty nummer, som vi er på gaden med denne måned, var vi alle enige om, at det kunne være spændende, at gennemføre forskellige challenges indenfor kost og træning i forlængelse af magasinets tema. 

Ideerne var mange, og talte alt lige fra at bevæge sig 10.000 skridt om dagen, leve én måned uden sukker, lære at meditere eller lægge kød og andre animalske produkter på hylden og spise udelukkende vegansk.

Fire fra ELLE-redaktionen har valgt en udfordring indenfor træning og sundhed, og i de kommende to måneder vil du derfor kunne læse om de forskellige udfordringer - og vigtigst af alt; finde ud af, hvordan det er gået.

Læs også: Ugens sunde anbefaling: Kurhotel Skodsborg

Sundhed er en natulig del af ELLE-universet, men særligt ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, glæder sig til at komme i gang med vores sundhedstema, som både præger månedens magasin, men også ELLE.dk og vores SoMe-kanaler:

"Sundhed er mode, ligesom træning, spisevaner og det mentale overskud er det. Trends, tendenser og ikke mindst udfordringer er noget vi alle er drevet af her på ELLE, også når det gælder sundhed. Derfor har fire ELLE-inger sagt ja til, at gennemføre hver deres challenge indenfor træning og kost – eller endda begge dele – for at få et reelt indblik i hvad det kræver, at leve det sunde aktive liv," fortæller Stephanie Bang. 

I galleriet kan du møde de fire personer fra ELLE-redaktionen, som har alle har taget en sundheds-challenge til sig og læse mere om, hvilken udfordring, der er tale om og hvorfor de lige præcis har valgt den udfordring.

ELLE-redaktionen tester: 4 nye måder at være sund på

 

 

Relaterede artikler