Mode
Foto: Stephanie Bang
Opskrift
Grillede majskolber med persille
af Stephanie Bang
5/07/2019
Lune majskolber med smeltet smør og krydderier? Ja tak! Lad ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, guide dig til sommerens letteste tilbehør på grillen.
På en lun sommeraften, hvor der er grill på menuen, er en af mine grillfavoritter majskolber.
Især den her version, hvor de gnides med smør og krydderier og drysses med persille.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Du kan servere dem som det grønne indslag til alt slags grillmad, hvad enten det er fisk eller kød, og vær endelig gavmild med smør, salt og persille.
Du kan vælge at bruge en sød paprika eller en røget, som ofte er lidt mere spicy.
Ingredienser:
- 3 majskolber med skræl
- 10 - 15 gram smør
- 1 håndfuld persille
- 1 tsk. paprika, gerne røget
- 1 tsk. chiliflager
- 1 tsk. groft salt
Læs også: Raw cashew-yoghurt.
Fremgangsmåde:
- Læg majskolberne med skræl på i koldt vand i en stor skål minimum en time før de skal grilles.
- Tør dem og læg dem på en varm grill, stadig med skrællen på.
- Afhængig af temperaturen skal majskolberne grilles i ca. 12 – 15 minutter. Du kan se til dem undervejs – skrællen kan ikke undgå at blive lidt brændt.
- Fjern skrællen og gnid smør, paprika, chiliflager og salt på de lune majskolber og drys til sidst med finthakket persille.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur