Workleisure: En trend, vi har ventet på

Foto: PR

Athleisure er en modetrend, vi for længe siden har budt velkommen, og som dækker over tøj, der er designet til fysisk aktivitet, men som vi også vælger at gå med til andre lejligheder, end når vi er i træningscenteret. Se bare på alle de sneaks vi dagligt ser i gadebilledet (eller i modemagasiner), og som har gjort livet lettere for et hav af travle kvinder (og gjort tæer, fødder og ankler ovenud taknemlige). Nu tager vi skridtet videre og retter blikket mod workleisure, som, for de modige, skal tillade os at gå på arbejde i et træningsvenligt outfit, eller i hvert fald tøj, der egner sig til det hurtige tempo, som hverdagen ofte lægger for døren.

Læs også: Ugens sunde anbefaling: California Kitchen 

Særligt gælder det for kvinder, som ofte er på farten og hurtigt skal kunne veksle imellem at sidde på kontoret, cyklen, hente børn, lave mad og passe sin træning, hvad end det er løb, yoga, pilates eller fitness, eller kvinder der skal mødes med veninderne til hyggelige frokostaftaler - muligvis kombineret med en træningstime eller en rask gåtur. Tænk engang hvad vi kan spare i tid, for slet ikke at tale om den komfort workleisure giver os. Vi jubler i hvert fald!

Kollektionen fra Beta Studios er minimalistisk, men den har stadig et touch af elegance. Bente Tang, som er kvinden bag, fortæller, at der er tænkt over selv de mindste detaljer, når det kommer til design og praksis. Hele vejen igennem er der arbejdet med især tre principper, som fokuserer på farver. Alt er holdt neutralt i enten sorte eller grå nuancer, ingen voldsom logo-branding og funktionalitet, som indebærer indbyggede reflekser i udvalgte items, som er med til at sikre cykelturen hjem om aftenen (eller til de tidlige mørke morgentimer).

Se også: ELLE tester: 7 Day Cleanse fra Vitaviva

Athleisure er en trend, der spås at vokse sig endnu større de næste år, så du kan godt begynde at finde dig til rette i dit træningstøj. Dermed ikke sagt, at vi skal vinke farvel til stiletter, fashionable accessories, stramme jeans og smukke silkeskjorter -det handler om at veksle og være praktisk klædt på til dagens gøremål.

Én ting er sikkert at påpege – vi ønsker os hele kollektionen!

Psst … I løbet af de næste par måneder vil Beta Studios være tilgængeligt i en pop-up shop i Magasin. Indtil da kan du købe alle produkter på betastudios.dk 

Se med i galleriet hvor jeg har samlet nogle af de lækre worklesiure-looks. 

Worklesiure - en trend, vi har ventet på