6 franske skønhedsfavoritter, du skal kende

6 franske skønhedsfavoritter
Foto: All Over Press

Franske kvinder får det meste til at legende let ud, og så er de i den grad kendte for at passe godt på sin hud. Resten af verden har langsomt, men sikkert fået øjnene op for de franske apotekermærker, som i mange, mange år har været en fast del af badeværelseshylderne hos de franske kvinder. Og med god grund - de er nemlig intet mindre end fantastiske. Heldigvis er flere af de franske skønhedsfavoritter efterhånden kommet til Danmark - dog til en helt anden pris.

Derfor styrer makeupartister, skønhedsredaktører og andre beautyentusiaster fra hele verden efter apotekerne som det første, når de lander på fransk jord. Og det er en god idé! Det kan nemlig godt betale sig at købe stort ind hos de franske apoteker, da priserne er nogle helt andre end dem, vi ser herhjemme.

Læs også: Sådan holder franske kvinder den slanke linje

Vi guider til 6 franske skønhedsfavoritter, som du bestemt bør holde øje med (og købe store partier med hjem af) på din næste kærlighedstur til Paris eller badeferie ved den franske riviera. 

Blandt skønhedsfavoritterne kan du finde en multifunktionel creme med kultstatus, som mange modeller, makeupartister og dermatologer verden over sværger til, samt en citrusduftende klassiker, som vi her på ELLE-redaktionen sværger til. 

Se med i galleriet, hvor vi præsenterer 6 franske skønhedsfavoritter, som du bør gøre plads til i kufferten på dit næste franske getaway... Og hvis du ikke skal en tur til Frankrig inden for den nærmeste fremtid, så er der stadig god grund til at købe produkterne på apoteket herhjemme. Her på ELLE-redaktionen er de i hvert fald alle seks en favorit på badeværelseshylden.

6 franske skønhedsfavoritter

Relaterede artikler